Tata od formata

Zbog vremenskih neprilika, u prvom redu kiše, bili smo primorani dvaput pomjerati početak projekcije kina na otvorenom pa evo možemo reći – treća sreća – jučer smo unatoč sivim oblacima krenuli s projekcijom i zaista možemo reći da smo presretni kako je prva večer prošla i zahvaliti svima koji su se rado odazvali i došli sa svojim obiteljima, dječicom koja su vidno uživala, a ja evo i s pozicije majke mogu potvrditi uzbuđenje i odbrojavanje dana, a u konačnici i sati do početka održavanja kina. 

Sinoć, prva kino večer otvorena projekcijom crtanog filma Sedmi patuljak, a večeras nastavlja uz crtani film Ringe Ringe raja, naravno, nećemo otkrivati radnju crtića stoga ovim putem koristim priliku i pozivam sve slušateljice i slušatelje Hrvatskog radija Županja – naše drage roditelje – majke i tate od formata (kako i sam naziv projekta glasi), bake i djedove da povedu svoju djecu, unuke te dođu, zabave se i provedu ugodno vrijeme sa svojim najslađim i najmanjim članovima obitelji; u isto vrijeme – na istom mjestu: večeras u 20 h  – u dvorištu Gradske knjižnice Županja – ističe Marina Jurić, projektna suradnica Hrvatske mreže za ruralni razvoj.

Hrvatskoj mreži za ruralni razvoj odobren je projekt pod nazivom „Tata od formata“ u vrijednosti 71.600,00 kuna, od čega Središnji državni ured za demografiju i mlade financira iznos od 60.000,00 kuna, a preostali iznos financiran je iz vlastitih izvora Hrvatske mreže za ruralni razvoj koja je ujedno nositelj projekta, a partneri su nam Centar za socijalnu skrb Županja koji sudjeluje kroz vođenje Radionice „Jačanje roditeljskih kompetencija“ te Centar Feniks, kroz provedbu Kreativnih radionica.

U sklopu ovog projekta koji za cilj ima poticanja očeva na aktivno uključivanje u rast i razvoj djece organiziramo kino na otvorenom za naše najmlađe od 22. do 25. kolovoza 2022.

Odgovori