Slavljenički koncert Mješovitog pjevačkog zbora Zbora KUU “Kristal SLadorana”

U Crkvi Mučeništva sv. Ivana Krstitelja slavljenički koncert u povodu 40. obljetnice od osnutka upriličio je Mješoviti pjevački zbor KUU “Kristal-Sladorana”, koji je bio poseban za članove Zbora, ali i posjetitelje koji su uživali u programu i prekrasnim izvedbama pjesama koje su im članovi pripremili za proslavu 40. rođendana. Pjesmama su prošli kroz proteklih 40 godina, repertoar je bio zaista raznovrstan te su na koncertu članovi Zbora darovali posebne emocije publici, uz njihovo istinsko oduševljenje.

Budući je voditeljica Zbora prof. Suzana Juzbašić voditeljica i Zbora Župe sv. Nikole Tavelića, sinoć su im se njihovi članovi pridružili i zajednički su izveli nekoliko pjesama.

Zbor je to, pokazali su njegovi članovi i na ovom koncertu, u kojem se njeguje prijateljstvo i zajedništvo i koji se uistinu ima čine pohvaliti i ponositi. Iza njih je nebrojeno puno nastupa, gostovanja, koncerata, sudjelovanja na smotrama i manifestacijama u gradu i šire, putovanja, a dobitnici su i brojnih nagrada i priznanja.

Počelo je davne 1982. godine pod vodstvom nastavnice Mirjane Živković na inicijativu pokojnog Josipa Balentovića. Počela je tada priča koju mi pričamo i danas bez prestanka, bez kriza u radu, bez potresa u zboru, radimo punih 40 godina lijepo i opušteno“, istaknula je voditeljica Zbora, prof. Suzana Juzbašić. 

40. godina, puno je za reći. Sretna sam što je sve dobro prošlo, bilo mi je stresno posljednja dva dana pred koncert, puno smo vježbali, probali, pripremali se. Ali sad sam presretna i zadovoljna što je crkva bila puna, što smo pogodili repertoar, bilo je baš moćno“, rekla nam prof. Suzana Juzbašić i dodala kako joj je želja da se Zbor malo podmladi, da će mlađi donijeti u Zbor neku novu energiju te da nastavljaju dalje s radom.

U povodu obilježavanja ove velike obljetnice na koncertu su uručena i priznanja članovima Zbora. 
 

Odgovori