Premijerno izvedena predstava “Tri put’ Bog pomaže”

Ove subote Kazalište Županja u dvorani Mladost je premijerno izvelo predstavu “Tri put’ Bog pomaže”. Ova pučka komedija nastala je prema tekstu Marjana Kiša iz Subotice .

“Zahvaljujući ovom tekstu, ali našoj vrhunskoj ekipi glumaca koji su se jako trudili i puno vremena posvetili probama napravili smo jednu zaista dobru predstavu. Radi se o suvremenoj predstavi s aktualnom tematikom u kojoj nesposobni ljudi zaslugom drugih dolaze do funkcija i položaja, čemu smo često sami bili svjedoci. To je poruka koju smo uputili indirektno, a svrha i namjera predstave je prije svega bila zabaviti publiku”, kaže Branko Puhek iz Kazališta Županja.

Ova ležerna i opuštena predstava je ispunila cilj i dobro nasmijala publiku koja je uživala u ovoj komediji s mnoštvom zapleta, komičnih situacija i humora. 

“Predstava je prošla odlično, što se dalo odmah zaključiti po reakcijama publike, jer su predstavu pratili uz odobravanje i glasan smijeh. To nam je bio znak da smo je mi dobro prenijeli publici, koja je povratno jako dobro primila ovu predstavu”, kaže glumica Marija Vištica, umjetnička voditeljica Kazališta Županja. O svoj ulozi u predstavi kaže kako se radi o jednoj sposobnoj ženi koja je svoga muža uvela u samu elitu sredine u kojoj se radnja odvija i koja na svoj način dolazi do zacrtanog cilja. Za to je trebalo uložiti puno energije, puno posvećenosti i rada na njoj.

Uz Mariju Višticu i Branka Puheka u predstavi glume Ivan Filipović, Edita Petrović, Fatima Škanović, Mirza Hećimović i Iman Hasić. O tehnici je tijekom premijere brinuo Ivan Bravić.
 

Odgovori