Poziv iz Grada

Grad Županja je putem službene web stranice uputio poziv građanima  koji ne koriste dimnjake da potpišu Izjavu koja se nalazi na mrežnim stranicama Grada Županja te je dostave u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja, nakon čega će ovlašteni dimnjačar uvidom na terenu potvrditi da se dimnjaci ne koriste. 

Slijedom navedenog građanima koji ne koriste dimnjake neće biti ispostavljen račun za izvršenu uslugu, odnosno bit će oslobođeni plaćanja dimnjačarske usluge.

Grad Županja poziva  sve građane koji imaju pritužbu ili upit u vezi dimnjačarskih usluga, odnosno one građane koji ne koriste dimnjak a dostavljen im je račun za dimnjačarsku uslugu, da se osobno jave u Upravni odjel za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i geodetske poslove Grada Županja na adresi J.J.Strossmayera 1, u Županji – soba broj 5,  kako bi utvrdili činjenično stanje, te prema istom postupali. 

U koliko se utvrdi da građani ne koriste dimnjak, račun će im biti storniran, ističe se u objavi na službenoj web stranici Grada Županja. 

Odgovori