„Od slavonskih polja pa do stola“

Župan Vukovarsko-srijemske županije, Damir Dekanić, danas je, na Trgu kralja Tomislava u središtu Županje, posjetio štand na kojem je Agro-klaster d.o.o. održao promociju domaćih proizvoda iz lokalnih OPG-ova. Naime, župan Dekanić, svjestan teškog položaja velikog broja umirovljenika te u želji da se pomogne domaćim OPG-ovima u plasmanu njihovih proizvoda potaknuo je inicijativu u 2022.godiniOd slavonskih polja pa do stola“.

Iz ovih razloga tijekom 2022.godine objavljena su dva Javna poziva za ostvarivanje prava na pomoć umirovljenicima sa prebivalištem na području Vukovarsko-srijemske županije. Kroz ove Javne pozive pravo na pomoć ostvarilo je 415 umirovljenika

Pomoć umirovljenicima koja se dodijelila putem ovog Javnog poziva odnosi se na vrijednosni poklon bon u iznosu od 600 kuna do maksimalno četiri puta godišnje u vidu poklon paketa s namirnicama lokalnih OPG-ova posredstvom Agro-klastera d.o.o. Sveukupna vrijednost odobrene pomoći umirovljenicima u 2022.godini iznosila je 750.000,00 kuna. Štand je obišao i županjski gradonačelnik, Damir Juzbašić.

Odgovori