Obnovljena smeđa signalizacija

Turistička zajednica Grada Županje ovih je dana obnavljala smeđu signalizaciju na području našega grada, a neposredno prije postavljanja novih oznaka za smještajne kapacitete predstavljena je javnosti virtualna šetnja gradom koja je dio projekta „Županja- kolijevka nogometa i tenisa”, za što je sredstva osiguralo Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice, ističe Kruno Šarić, direktor Turističke zajednice Grada Županje i dodaje kako su za ova dva projekta „povukli” nešto manje od 100.000 kuna.

Kroz virtualnu šetnju gradom omogućeno je da posjetitelji prođu značajne lokacije u Županji, kolijevci nogometa i tenisa. „Mogu se razgledati teniski tereni, spomenik prvoj nogometnoj lopti, muzej, šetnica, županjski Virovi, odnosno 16 zanimljivih i značajnih lokacija.” naglašavaju u Turističkoj zajednici. Što se tiče smeđe signalizacije koja je obnovljena, uklonjene su dotrajale oznake, kao i oznake za smještajne kapacitete koji više nisu u funkciji te su postavljene nove za smještaj koji je u funkciji.

Iz TZ Grada Županje najavljuju i koncert Miroslava Škore uoči blagdana župe svetog Nikole Tavelića. Koncert će se održati u subotu12. studenog, u velikom šatoru koji će biti postavljen na parkingu Trgovačkog centra u Vinkovačkoj ulici. U tijeku su, ističe direktor Šarić, i pripreme za ovogodišnji advent u Županji, na kojemu će, između ostalih, nastupiti i klapa Rišpet, zatim DomenicaIgor Delač, ali i domaće udruge i kulturno-umjetnička društva. „Adventska događanja započet će 16. prosinca, dok već 6. prosinca, na blagdan sv. Nikole očekujemo na Trgu kralja Tomislava otvorenje klizališta.” ističu iz Turističke zajednice Grada Županje.

Odgovori