Višestruki darivatelji krvi na prijemu kod gradonačelnika

Gradonačelnik Županje Damir Juzbašić  sa svojim zamjenikom Petrom Buljevićem primio je u svome uredu Damira Vučičevića, Borisa Balentovića, Josu Živkovića i Ivicu Đurića, višestruke darivatelje krvi koji su na svečanosti Gradskog društva Crvenog križa Županja za 50 i više darivanja krvi primili zahvalnicu i brončani znak Hrvatskog Crvenog križa, dok im je u ime Grada Županje uručen sat s ugraviranim brojem darivanja.

Gradonačelnik Damir Juzbašić i ovom je prigodom istaknuo plemenitost i humanost svih dobrovoljnih darivatelja krvi. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Županja Marija Dugalić u uredu gradonačelnika je istaknula da je plan Gradskog društva Crvenog križa Županja  u ovoj godini prikupiti 1320 doza krvi, a po svemu sudeći, plan bi mogao biti premašen i zahvaljujući dobrovoljnim darivateljima krvi   mogli bi prikupiti 1500 doza tijekom ove, 2023. godine.

Jedan od višestrukih darivatelja krvi, Joso Živković, danas se u uredu gradonačelnika Damira Juzbašića prisjetio svog prvog darivanja krvi i same odluke da to čini, te je naglasio kako je jako lijepo što gradska vlast prepoznaje humanost svih dobrovoljnih darivatelja krvi.

Zdenka Knežević