Maturanti slave i u Županji, sretno im bilo!

Diljem Hrvatske maturanti  proslavljaju završetak srednjoškolskog obrazovanja. Norijadu su za županjske maturante iz sve tri srednje škole u suradnji sa školama organizirali Turistička zajednica Grada Županje i Grad Županja.  Po prvi puta su maturanti prošli Velikim krajem, od zgrade srednjih škola, do Trga kralja Tomislava gdje su se zajednički fotografirali. Norijada je nastavljena na gradskoj tržnici uz TS „Slavonski suton”, dok će večeras od 20 sati zabava biti nastavljena uz DJ-a Banu.

„Neka upamte ovaj dan i kada izađu iz ovih naših škola da se sjećaju da su bili u našim školama. Sretno im bilo!” poručila je prof. Vesna Ivančičević, ravnateljica Obrtničko-industrijske škole Županja. Inače, u ovoj srednjoj školi ukupno su 144 maturanta.

„Želja nam je bila da građani vide ove mlade i vesele ljude, možemo i kao građani i kao profesori biti ponosni na njih.” istaknuo je u razgovoru za HRŽ prof. Ivica Živković, ravnatelj Gimnazije Županja u kojoj je ove školske godine najveći broj maturanata, njih 68.

Svim maturantima Gimnazije Županja, Tehničke škole Županja, Obrtničko-industrijske škola Županja, kao i svih drugih srednjih škola s područja naše i ostalih županija, i Hrvatski  radio  Županja upućuje čestitke i želi uspješan završetak srednjoškolskog obrazovanja.

Bez obzira na put kojim ste odlučili nastaviti svoje životno obrazovanje, bilo putem studija ili nekim drugim načinom razvoja i primjene stečenog znanja, svima želimo puno uspjeha!