„Dan gradskih udruga” potvrdio zajedništvo i bogatstvo udruga građana

U organizaciji Turističke zajednice Grada Županje i pod pokroviteljstvom Grada Županja jučer je, na blagdan Tijelova,  održan Dan gradskih udruga, tradicionalna manifestacija u okviru koje su članovi Lovačke udruge „Gaj” Županja pripremali za građane čobanac, članovi Športsko ribolovnog društva „Sava” Županja pekli su ribu, dok su  članovi i članice Udruge stanara šokačkih stanova „Đeram” Županja pripremali lepinjice.

U Danu gradskih udruga sudjelovala je i Konjogojska udruga „Stari graničar„ Županja, a brojne posjetitelje ove manifestacije održane u parku restorana „Sava” zabavljao je Tamburaški sastav „Begeš”. „Još jednom se potvrdilo da se imamo čime ponositi, jer udruge građana bogatstvo su našega grada. Grad Županja podupire sve aktivnosti udruga građana, a činit će to i ubuduće.” istaknuo je u izjavi za program HRŽ-a zamjenik gradonačelnika Petar Buljević. Doista, blagdan Tijelova građani Županje proveli su u vrlo opuštenoj atmosferi, uz razgovore s prijateljima i dragim osobama, u zajedničkom druženju i uživanju u okusima izvrsne pečene ribe, vrhunskog čobanca i uz slane i slatke lepinjice.

Osoblje restorana „Sava”, na čelu s Goranom Ljubićem, također je uložilo veliki trud kako bi svi koji su posjetili manifestaciju „Dan gradskih udruga” bili zadovoljni.