Hrvatska Lutrija organizirala Bingo Tombolu i dodijelila pet tisuća eura Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

Bingo Tombola u Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

Hrvatska Lutrija organizirala Bingo Tombolu i dodijelila pet tisuća eura Domu za starije i nemoćne osobe Ilok

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Ilok povodom 50. obljetnice svog djelovanja, a tom je prigodom za štićenike doma organizirana Bingo Tombola i Sretno kolo, uz prigodne nagrade.

Direktor Regije istok Hrvatske Lutrije Zoran Mlinarević uručio je ravnateljici iločkog Doma Dariji Nikolić ček u vrijednosti pet tisuća eura. „Hvala Hrvatskoj Lutriji na angažmanu i na vrijednoj dodjeli sredstava, ali i Vukovarsko-srijemskoj županiji koja je baš naš dom odabrala za ovu inicijativu“, rekla je ovom prigodom ravnateljica.

U sklopu ovog projekta, Hrvatska Lutrija je posjetila već dva doma, a igre će organizirati u još njih osam. „Jučer smo posjetili Osijek, danas smo u Iloku, a posjetit ćemo još osam domova diljem zemlje. Naša je tradicija društveno odgovornog poslovanja najveća prednost, a ovim događanjima za naše starije sugrađane, to najbolje i pokazujemo“, istaknuo je Mlinarević.

Najsretniju ruku na današnjoj Bingo Tomboli imao je gospodin Zdenko koji je osvojio glavnu nagradu. „Hvala vam na ugodnom iznenađenju i vrijednoj nagradi, a Hrvatskoj Lutriji želim još puno uspješnih godina ovako dobrog rada“, kazao je dobitnik.

Hvalevrijedna je ovo akcija kroz koju će se brojnim domovima za starije i nemoćne osobe dodijeliti financijska sredstva za brojne aktivnosti. „Zahvaljujem se Hrvatskoj lutriji na donaciji i organiziranim igrama za korisnike Doma za starije Ilok. Našim starijima želim puno zdravlja i još bolje uvjete za život, a Hrvatskoj Lutriji da nas češće obraduje ovakvim darovima“, zaključio je vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić.