USKLADIMO FREKVENCIJE

Bila noć za Hajduka i humanitarne akcije

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

 

Društvo prijatelja Hajduka Županja organiziralo je prošlog petka u Županji prvu "Bilu noć za Hajduka".

Prije samog početka "Bile noći za Hajduka" održana je u svečanoj dvorani "Ivana" tiskovna konferencija na kojoj je moderatorica bila Marija Pastuović. Predsjednik Društva prijatelja Hajduka Županja Goran Ljubić je istaknuo kako Društvo prijatelja Hajduka Županja sada ima 500 članova i da su zajedničkim naporima uspjeli organizirati prvu Bilu noć za Hajduka u Županji o kojoj je rekao da neće biti i ostati samo prva, već će se truditi da "Bila noć" u Županji postane tradicija.

Na tiskovnoj je govorio i Marko Pejaković, trener mlađih selekcija u Radničkom nogometnom klubu Sladorana, koji je potpisao ugovor s HNK Hajduk o poslovno-sportskoj suradnji i između ostalog istaknuo da im je upravo zahvaljujući toj suradnji broj djece koja se uključuju u rad kluba svakim danom sve veći.

Projekt menadžer Udruge "Naš Hajduk" Tomislav Mikulić također se pridružio županjskoj "Biloj noći" i novinarima na tiskovnoj rekao da je Društvo prijatelja Hajduka Županja vrlo aktivno i da okuplja članove ne samo s područja županjske Posavine, već i iz susjedne, bosanske Posavine.

Društvo prijatelja Hajduka Županja prihode od organizacije "Bile noći za Hajduka" usmjerit će u kupovinu dionica Hajduka, ali i u humanitarne svrhe, o čemu je također bilo riječi na tiskovnoj konferenciji. U Županji je neposredno prije početka prve "Bile noći za Hajduka" pripremljen jedinstven doživljaj. Brojni automobili članova Društva prijatelja Hajduka prošli su od restorana "Sava" do dvorane "Ivana", uz zastave i baklje priredili su poseban doživljaj. Ispred dvorane "Ivana" bio je i zanimljiv vatromet, a velika Hajdukova zastava zavijorila se i na samome početku "Bile noći" tijekom koje su za zabavu i dobro raspoloženje bili zaduženi TS "Begeš" i klapa Kampanel. Brojni članovi Društva prijatelja Hajduka Županja dali su izniman trud kako bi cijeli događaj bio i zanimljiv i upotpunjen brojnim pojedinostima, a posebno se u svemu ovome isticao Ratko Zovkić.

 

Hitovi: 677