USKLADIMO FREKVENCIJE

2. MALONOGOMETNI TURNIR KAFIĆA

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

POČINJE SUTRA ( ČETVRTAK)

Olimpijac fucal klub Županja sve je učinio da i ovaj spektakularni i jedinstveni turnir, koji organizira u sklopu DANA GRADA ŽUPANJA može početi sutra na asfaltnom terenu malih sportova na Spomen stadionu Prve nogometne lopte u Županji. 

Zatvorene su prijave za 2. MALONOGOMETNI TURNIR KAFIĆA! Organizator MNK FUTSAL OLIMPIJAC odlučio je da turnir bude atraktivan, rado gledane utakmice pa je ograniči broj ekipa kafića na osam. Želja je da, a tako će i biti uvjeravaju organizatori da gledatelji uživaju u odličnom fucalu ovog iznimno jakog turnira. Očekuju se ispunjene tribine publikom i navijačima svojih kafića i ljubiteljima fucala. Prijavljene su i u igri ove ekipe: 
CB Beertija, Županja
CB Forum, Županja
CB President, Županja
CB Kum, Cerna
CB 4M, Drenovci
CB Corner, Županja
Caffe & Cocktail bar Jolly Roger, Županja
Caffe bar Marabu, Vinkovci

Osam kafića, tri dana, dvije skupine, a samo će jedan biti pobjednik. 

Za publiku i sudionike dosta je pratećih sadržaja na turniru koji se igra po futsal pravilima, podjela promotivnih sokića za djecu koji su posebno napravili dečki iz popularnog Hepburna, tijekom svih dana turnira u prodaji će biti vrijedne tombole, a izvlačenje je poslije finalne utakmice večeri. Sutra počinje u 19,30 sati na terenu malih sportova na Graničaru ovaj događaj uvijek privlačnog i rado gledanog sporta- fucala.

Hitovi: 505