USKLADIMO FREKVENCIJE

NA IV. HRVATSKIM SVJETSKIM IGRAMA TAEKWONDO - SAJNAMI DORIS LUKIĆ I MATEJ ĆOSIĆ ZLATNI, ARIJAN ĆOSIĆ BRONČANI

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

VRBANJA – VINKOVCI - U utorak 18.srpnja 2017., na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu svečano su otvorene IV. Hrvatske svjetske igre – amatersko sportsko natjecanje na kojem sudjeluju Hrvati i njihovi potomci iz cijelog svijeta, a održava se svake treće godine.Natjecanje se održalo pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović, a otvorio ga je predsjednik Vlade Republike Hrvatske Andrej Plenković.

Nastupilo je 900 natjecatelja iz 32 zemlje iz cijelog svijeta i 150 natjecatelja iz Hrvatske koji se natječu u 20 sportova.

Taekwondo je bio na rasporedu u četvrtak 20. srpnja 2017. godine te su se u timu Hrvatske našli i troje TKD Sajnami Vinkovci, sekcije Vrbanja koji su predstavili našu zemlju te osvojili 3 odličja.

Zlatom su se okitili Doris Lukić u kategoriji seniorki do 62 kg, te Matej Ćosić  u kategoriji seniora do 63 kg. Brončano odličje preko francuskog predstavnika izborio je Arian Ćosić u kategoriji seniora do 74 kg ( svi osvajači medalja su iz sekcije Vrbanja).

Natjecatelji su nastupili pod vodstvom trenera Ive Lukića koji je izuzetno zadovoljan postignutim rezultatom svojih natjecatelja.

Hitovi: 658