USKLADIMO FREKVENCIJE

JUNIORI ŠRD „SAVA“ ŽUPANJA TREĆI U HRVATSKOJ

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

U Bilju je održana završnica Kupa Hrvatskog športskog ribolovnog saveza u športskom ribolovu za seniorske i juniorske kategorije.

Na završnici Kupa nastupile su najbolje ekipe iz Hrvatske koje su pravo nastupa izborile kroz prethodna dva izlučna natjecanja (natjecanja Županijskih saveza i natjecanja Zona – regionalna natjecanja).

U juniorskoj konkurenciji nastupilo je 14 najboljih ekipa Hrvatske.

 

Juniorska ekipa ŠRD „Sava“ Županja na natjecanju Županijskog saveza u Vinkovcima osvojila je prvo mjesto, a isti rezultat ponovili su i na natjecanju V Zone u Slavonskom Brodu i time osigurali plasman na najznačajnijem ekipnom juniorskom natjecanju u Hrvatskoj.

Prvog dana natjecanja ekipa je osvojila četvrto mjesto ekipno (Kristijan Dubravac – 3. sektorski, Karlo Farkaš – 6 sektorski i Matej Bobalić – 8. sektorski).

Drugog dana natjecanja ekipa je osvojila je peto mjesto ekipno (Karlo Farkaš – 2. sektorski, Matej Bobalić – 6. sektorski i Kristijan Dubravac – 8 sektorski).

U ukupnom plasmanu nakon dva natjecanja osvojeno je treće mjesto u Hrvatskoj, iza Novog Marofa i Klena Sveta Marija, što predstavlja najbolji rezultat juniora u poslijednjih 10 godina.

U pojedinačnoj konkurenciji Karlo Frakaš osvojio je 11. mjesto, Kristijan Dubravac 13. a Matej Bobalić 18. mjesto.

Tijekom četiri dana u Bilju (treninzi i natjecanja) ekipa je bila maksimalno logistički podržana od strane Društva i tima ekipe (Ante Klanac, Mladen Dogan, Mario Farkaš, Nikica Dubravac i Dominik Čavarović – rezervni natjecatelj).

Hitovi: 724