USKLADIMO FREKVENCIJE

Najbolji sportaš za 2016. Dejan Draganović

Kategorija: /
Autor: Z.Knežević

 

Na svečanosti održanoj u gradskoj vijećnici Grada Županja uručena su priznanja najboljim sportašima Grada Županja za 2016.godinu

Najboljim sportašem proglašen je Dejan Draganović iz NK "Graničar", a najboljim sportskim kolektivom Športsko ribolovno društvo "Sava" Županja, dok je najbolji sportski djelatnik Krunoslav Lešić iz Šahovskog kluba "Sladorana". Priznanja za postignute rezultate primili su Školsko sportsko društvo Osnovne škole "Ivana Kozarca", šahist Stjepan Dabić, te Bojan Dedić, izvršni dopredsjednik RNK "Sladorana".

 

Pozdravljajući brojne nazočne sportaše i sportašice, predsjednik Komisije za djelatnost iz područja sporta Vladimir Zlatarić najprije je pozdravio gradonačelnika Davora Miličevića i predsjednicu Gradskog vijeća Nadu Galović, te im uputio čestitke na izboru, te je čestitao nagrađenima i poželio svima puno uspjeha u sportskim natjecanjima. Čestitke je nagrađenima uputio i gradonačelnik i saborski zastupnik Davor Miličević, naglasivši kako će Grad Županja pronaći načina da financijska izdvajanja za sport iz gradskoga proračuna u sljedećem razdoblju budu i veća. "Sport je, uz kulturu, perjanica našega grada." ustvrdio je gradonačelnik Miličević. U ime nagrađenih na svečanosti u gradskoj vijećnici zahvalio je Dejan Draganović.

Inače, uz gradonačelnika Davora Miličevića i njegovog zamjenika Mladena Dogana, priznanja su uručili i predsjednica Gradskog vijeća Županje Nada Galović i potpredsjednik vijeća Anto Juko.

 

Hitovi: 343