USKLADIMO FREKVENCIJE

NK OTOK NOVI ČLAN MŽNL-REGIJE SLAVONIJE I BARANJE SIKIREVCI - OTOK 1 : 1 ( 0 : 0)

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

SIKIREVCI – Igralište: Plac. Gledatelja: 500. Vrijeme i teren: pogodni za igru. Suci: Mario Adžijević ( Lipik), pomoćnici: Oliver Mrmić ( Požega), Nikola Jurišić ( Golobradci). Delegat: Zvonko Premc ( Požega). Strijelci: 0 : 1 Marko Blašković ( 73), 1 : 1 Mato Branković ( 83). Opomenuti igrači: 3 +3. Isključenih nije bilo.SIKIREVCI: Rašipić, Lekić, Petrić, Degmečić, Jurić ( od 67. Ivandžić), Nikolić ( od 46. j. Branković), S. Petričević, M. Branković, Galović, F. Petričević, Jozić. Trener: Mato Nikolić.

OTOK: Junuzović, Šer, Šarić ( od 84. Breščaković),Tucaković, Čavlović, Ljubić, Storjak ( od 69. Peranović), Matanović ( od 87. Augustinović), Blašković ( od 81. Sabljić), Baković ( od 75. Jakšić), Terzić. Trener: Mario Đurković.

Prva je utakmica dva kluba kandidata za viši rang natjecanja odigrana u Otoku donijela veliku prednost Otoku s pobjedom od 4 : 0. Trener Otoka Đurković je naglašavao igračima da pred sobom imaju, a posebno će imati na uzvratnoj utakmici još boljeg protivnika na njegovom travnjaku. To se i pokazalo u Slikirevcima kada su domaćini vršili pritisak na gostujuća vrata. Bili su za nijansu bolji u prvom poluvremenu. Obrana i vratar Otočana Junuzović se nisu dali iznenaditi. U drugom poluvremenu inicijativu preuzimaju gosti. U 73. Baković u polukontri asistira za Marka Blašković koji postiže svoj treći gol u kvalifikacijama 0 : 1. Deset minuta kasnije iz slične akcije Mato Branković je izjednačio na 1 : 1. Otočani su u Sikirevcima započeli slavlje, u autobusu nastavili, a u Otoku obilježili uz pjesmu, povratak u viši rang natjecanja.

Županijski nogometni savez Vukovarsko-srijemski će tako i u natjecateljskoj sezoni 2017/2018 imati šest klubova: Graničara iz Županje, Bobotu Agrar iz Bobote, Vuteks Slogu iz Vukovara, Jadrana iz Gunje, Šokadiju iz Babine Grede i novo pridošli Otok.

Hitovi: 635