USKLADIMO FREKVENCIJE

OŠ I.Kozarca: Fantastični atletičari pojedinačno i ekipno ostvarili plasman na državnu smotru

Kategorija: /

Učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole Ivana Kozarca plasirali su se danas (srijeda) na državno natjecanje iz atletike. Nakon fantastičnih nastupa na županijskoj razini, održanoj u Vinkovcima, zlato u trčanju na 300m, 800m, štafeta te skok u dalj, srebro u vorteksu*, bronca u bacanju kugle, 4. mjesto na 100m, 7. mjesto u skoku u vis, ali i ekipno 1. mjesto na županijskom, rezultati su koje su zabilježili ovi sjajni osnovnoškolci.

Profesor Luka Huber sa svojim će učenicima sljedeći ponedjeljak i utorak otputovati u Poreč na državno natjecanje u crossu, a u srijedu i četvrtak bit će na državnoj smotri iz atletike.

 

''Poznato je da Županja nema atletski klub i samim time što su se moji dečki plasirali na državno natjecanje u ovome sportu, bez jednog jedinog treninga je urnebesno veliki uspjeh. Za ovo su isključivo oni zaslužni, njihov rad u svojim klubovima (nogomet,rukomet), njihovo lavovsko srce da pokažu svoju brzinu, snagu, eksplozivnost. Zaslužuju svu pažnju i pohvale'', kaže Luka Huber, a osim potvrde, ništa drugo ne preostaje.

Na državno natjecanje, koje će se održati u Splitu, plasirali su se: Damir Klaić - 100m + štafeta (4. mjesto + 1. mjesto), Luka Prnjak - 300m + štafeta (1. mjesto + 1. mjesto), Marin Maričić - štafeta (1. mjesto), Luka Branšteter - skok u dalj + štafeta (1. mjesto + 1. mjesto), Karlo Kelava - 800m (1. mjesto), Luka Jagarinac - bacanje kugle (3. mjesto), Ilija Miličić - bacanje vorteksa (2. mjesto), Filip Jovanić - skok u vis (7. mjesto) te Mihael Marić i Zvonimir Filipović kao zamjene.

*Vorteks je gumena raketa za bacanje i nije standardizirana atletska sprava. 

Hitovi: 2812