USKLADIMO FREKVENCIJE

Kup Katoličke malonogometne lige regije Županja

Kategorija: /
Autor: J.W.D.

 

 

Polovica sezone je iza nas i početkom trećeg mjeseca nastavljamo s ligom. U međuvremenu želimo odigrati KUP naše regije, što nije nikakav problem. Ali mi ne želimo da to bude običan KUP nego da iz godine u godinu nosi oznaku humanitarnog karaktera. Ove sezone željeli bismo pomoći određenoj osobi, osmogodišnjem dječaku Mladenu Goluboviću iz Đurića, koji se liječi od tumora na mozgu. Sva kotizacija koju ekipe uplate za sudjelovanje na KUPU, kao i sav prihod od donacija za ulaznice ide kao pomoć njegovoj obitelji i njemu samome.

 

Također očekujemo i značajnu financijsku potporu ugostitelja s područja bivše županjske općine, koji bi tako postali sponzori ovogodišnjeg Kupa KMNL regije Županja. Od Vas medija tražimo ako je moguće da prenesete i obavijestite javnost o našoj zajedničkoj humanitarnoj akciji

te tako pozovete ljude da dođu na turnir i daju podršku, kako ekipama tako i malom Mladenu.

 

KUP će se održati u dvorani OŠ „Ivan Kozarac“ u Županji, 15. veljače 2014. godine, s početkom u 10 sati. Finale je planirano između 13 i 14 sati, nakon čega slijedi proglašenje pobjednika i zajedničko druženje.

 

Sve informacije možete pronaći na web stranici www.kmnl.hr kao i na facebook eventu http://on.fb.me/1lhm3vU koji je organiziran od strane KMNL regije Županja.

 

Raspored odigravanja utakmica:

 

1. 10:00 Sv. Franjo Asiški (Gradište) -Presveto Trojstvo (Posavski Podgajci)

2. 10:25 Sv. Jakov apostol (Gunja) - Sv. Nikola Tavelić (Županja 2)

3. 11:00 Sv. Martin biskup (Bošnjaci/Topola) - Kardinal Franjo Kuharić (Županja 1)

4. 11:25 Mučeništvo sv. Ivana Krstitelja(Županja 1) - Sveti Patrik (Županja 1)

 

 

Polufinale: 1. protiv 2. i 3. protiv 4., utakmice za 3. mjesto nema!

 

 

 

Hitovi: 1446