USKLADIMO FREKVENCIJE

MULTINORMOVA POBJEDA U OSIJEKU

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Seniorke su igrale 13. kolo 3. HRL skupina istok u Osijeku sa ŽRK Osijekom. Bio je ovo derbi kola prvoplasiranog Osijeka i drugoplasiranog  Multinorma iz Cerne. U teškoj i do kraja u ishod vrlo neizvjesnoj utakmici Ceranke su uspjele pobijediti rezultatom 30-29 (poluvrijemw 16-15 za domaćina). Cijela utakmica igrala se za gol, najveću prednost imale su domaće igračice od tri gola, ali je Multinorm uspio preokrenuti rezultat. Ova pobjeda donosi prvo mjesto na tablici s jednim bodom više od ekipe Osijeka.

Igrale su: Josipa Josipović 12, Anja Kuskunović, Barbara Nikolić 2, Nikolina Jurković 5, Josipa Miškei, Andrea Obrovac 4, Elena Jurišić 2, Sara Ivkošić 2, Ingrid Šnajder 3, Marija Čop. Na golu fantastična Nicole Stepić sa 22 obrane, definitivno igračica utakmice.
 

Ekipa 2004. godište državnu ligu završila na 10. mjestu

Malo manje lijepe vijesti iz Multinorma su da je ekipa 2004. godište odigrala zadnji krug 1. hrvatske lige za djevojčice, a  izgubile su obje utakmice. Prvu sa ŽRK Zrinski 26-20, a drugu sa ŽRK Koka 24-21. Dugačak put je učinio svoje i noge su bile preteške za neko iznenađenje.


Igrale su u obje utakmice: Vratarke: Patricija Marić 14 obrana, Mira Brkić 4 obrane i Sara Berać i igračice: Ena i Ana Uremović, Lea Došen 2, Vlatka Josipović, Andrea Petković, Ana Jančić 9, Valentina Kovačić 5, Mirna Godanj, Petra Josipović 3, Gabrijela Marić 10, Anđela Žalac 11, Ana Marošević 1. Državnu ligu su završile na 10. mjestu od 14 ekipa ovog godište.

Fotografija: Facebook - RK ''Multinorm'' Cerna

Hitovi: 1258