USKLADIMO FREKVENCIJE

Futsal: Županjke druge na regionalnom natjecanju održanom u Slavonskom Brodu

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

Na regionalnom natjecanju održanom u Slavonskom Brodu, djevojke iz županjske Obrtničko - industrijske škole odmjerile su snage sa školama iz Požege, Osijeka i Slavonskog Broda. Srednjoškolke koje su predstavljale Županju treniraju u županjskom ŽNK Graničar i ŽNK Zrinski iz Bošnjaka.

U prvoj utakmici Županjke su nadigrale Požežanke rezultatom 4:0, ali u finalu ipak nisu izdržale i poražene su rezultatom 5:1, od djevojaka iz Osijeka, te su zauzele drugo mjesto u regiji. 

''Moram naglasiti kako u toj školi igraju većinom cure koje treniraju u ŽNK Osijek, koji ima možda i najbolju školu nogometa za cure, koje su državne prvakinje u uzrastu kadetkinja. U finalu nam je nedostajala mirna završnica što je protivnik kaznio i više se nismo mogli vratiti u utakmicu. Iskrene čestitke treneru i curama iz Osijeka, ali i trenerima Graničara i Zrinskog, što rade odličan posao u klubovima. Ovo je veliki uspjeh za našu školu, drugo mjesto na regiji nije mala stvar i ja sam jako ponosan na svoje cure'', rekao je profesor Luka Huber nakon natjecanja. 

Za Obrtničko-industrijsku školu Županja igrale su Ana Vincetić (Graničar), Martina Lešić (Graničar), Martina Leaković (Graničar), Martina Matijević (Zrinski), Irena Jovanovac (Graniča), Anamarija Matanović (Zrinski) i Tanja Dubravac (Graničar), a trener je profesor Luka Huber. 

 

Hitovi: 1898