USKLADIMO FREKVENCIJE

Županijska MNL: MNK Primus iz Vukovara prvak, Županjcima nagrada za fair play

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

VINKOVCI - Odigrano je posljednje 10. kolo Županijske malonogometne lige. Odlična Slavija je nanijela prvi poraz novom prvaku MNK Primus i osvojila treće mjesto. Caffe bar Palace je bio raspoložen protiv Futsal Olimpijca , a Aroma Bradić cb Team je Lapovce prikovala za dno i sebi zasluženo priuštila naslov županijskog viceprvaka.

Rezultati 10. kolo: MNK Slavija – MNK Primus 7-3,  CB Palace – MNK Futsal Olimpijac 12-6, Aroma Bradić cb Team- MNK Lapovci 9-4. Za najboljeg golmana izabran je S. Sabljić (MNK Slavija). Najbolji strijelac je T. Jukić (Aroma Bradić cb Team), a najbolji igrač je Ž. Kovač (MNK Slavija). Pehar za fairplay je osvojila momčad Futsal Olimpijca iz Županje. Sve nagrade je podijelio član Komisije za mali nogomet pri Županijskom nogometnom savezu Ivica Aničić. Samo natjecanje odnosno Županijsku MNL  koja je nakon 1. i 2. HMNL , treći rang natjecanja u Hrvatskoj je i ove godine pod ŽNS-om,  tehnički vodio pokretač ovoga natjecanja MNK Vinkovci. 

MNK Futsal Olimpijac zadovoljan premijernom sezonom, prioritetni cilj realiziran

''Prvu natjecateljsku sezonu obilježile su očekivane oscilacije u igri i rezultatima, a potrebno je naglasiti da smo uvjerljivo najmlađa ekipa lige. S obzirom na profil igrača i zacrtane ciljeve, odlučili smo cijelu sezonu odigrati fer, neopterećeno i napadački s puno rotacija, što nam se poneki put kada je izostala realizacija i osvetilo, ali nam je donijelo prvi trofej u povijesti. Prioritet kluba bio je promovirati mlade igrače i kroz sezonu sastaviti seniorsku ekipu koja će se dogodine uključiti u borbu za vrh lige i plasman u viši rang natjecanja'', kažu iz kluba.

Iako nisu uspjeli uzeti bodove vodećem dvojcu, protiv trećeplasirane Slavije dva puta su slavili, što je dokaz pravog puta nove, najmlađe ekipe u ligi. Najbolji strijelac županjskog kluba uvjerljivo je sjajni Josip Župarić, koji na na kraju sezone upisao 13 pogodaka. Osim što zahvaljuju organizatoru i najavljuju sudjelovanje i u sljedećoj sezoni, iz kluba posebno ističu mlade snage Ambrozija Kosića, Ivana Stažića, Valentina Lakotu, Nikolu Domazeta, Karla Miškovića i Marija Dominkovića.

Zahvaljuju i svim članovima, sponzorima i donatorima, a posebno igračima koji su iznijeli sezonu: Josip Župarić, Marko Župarić, Vladimir Župarić, Ivan Božanović, Miroslav Jurina, Valentin Lakota, Nikola Domazet, Igor Ivkošić, Tomislav Marić, Karlo Mišković, Miroslav Prkić, Danijel Leutar, Josip Lastavica, Matej Zovkić, Dejan Mićanović, Boris Novoselac, Mario Dominković, Tomislav Pejić, Ambrozije Kosić, Ivan Stažić i Matej Tomšić.

 

Autori: S. Bogutovac i M. Pastuović

Fotografije: Facebook Futsal Olimpijac

 

 

 

Hitovi: 425