USKLADIMO FREKVENCIJE

Olimpijac poražen od novog prvaka Primusa

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

Olimpijac - MNK Primus 2:5 (2:3)

Strijelci za županjski klub bili su Jurina i Marić.

U pretposljednjem kolu Županijske malonogometne lige MNK Futsal Olimpijac poražen je rezultatom 2:5 od vukovarskog Primusa, koji je ovom pobjedom osigurao prvo mjesto, ujedno i treći naslov.

''U posljednja dva kola definitivno smo proigrali i uhvatili formu. Nažalost, iskusni Vukovarci u prvih 10 minuta iz tri brze kontre pokazuju tko je gazda u ligi, a nakon toga smo preko uigrane akcije osovine V. Župarić - Jurina iz slobodnjaka postigli pogodak za smanjenje prednosti na 1:3. Visokim presingom i odličnim rješenjima mladih Ivkošića, Miškovića i Domazeta konstantno smo napadali, što nam se vratilo u posljednjoj sekundi prvog poluvremena, kada sve bolji Marić treću utakmicu zaredom posprema loptu u gol za 2:3'', pojašnjavaju iz kluba, te dodaju da im je poluvrijeme poremetilo odličan ritam, a iskusni protivnici kaznili su prvu veću grešku i postigli prednost koju Županjci više nisu uspjeli dostići, unatoč brojnim prilikama. 

Vratar Olimpijca, Valentin Lakota opet je bio odličan, s deset obrana, a iz kluba izražavaju zadovoljstvo cijelom momčadi: ''Pokazali smo da se možemo nositi sa svima u ligi i s optimizmom čekamo posljednje, 10. kolo kako bismo uspješno zaokružili vrlo dobru sezonu za naš klub.''

 

Hitovi: 184