USKLADIMO FREKVENCIJE

Ana Šokčević i Mario Komadina pobjednici Lino višebojca održanog u Gunji, Zvjezdice najbolja navijačka skupina

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

U Gunji velika radost učenika, učitelja, roditelja, organizatora i donotora, koji su znalački organizirali projekt - Lino višebojac, a Ana Šokčević i Mario Komadina bili su najbolji nakon natjecanja u raznim disciplinama. 

''Ovo je 11. sezona tog natjecanja, obišli smo više od 280 osnovnih školi, a cilj nam je unositi radost među klince, učiti ih sportskom navijanju i životu, na kraju i porazu nekad... Natjecanje je održano u četiri pojedinačne discipline – rukometu, košarci, nogometu i sprintu, ali i četiri skupne discipline – povlačenje užeta, sprint, skakanje u vrećama i šafeta s otežanim uvjetima'', kažu organizatori.

Ravnatelj gunjanske škole Stipica Mišura otkriva da su se pripremali intenzivno, udarnički u zadnja dva tjedna: ''Predstavili smo školu na početku, u 15,20 minuta, a kasnije se održalo natjecanje u kojemu je sudjelovalo 24 dječaka i 24 djevojčice u višim razredima i isto tako u nižim.''

Zvjezdice iz Gunje, udruga koja osigurava poludnevni boravak djeci i odraslima s teškoćama u razvoju,  su osvojile nagradu za najbolju navijačku skupinu: ''Transparente smo predano izrađivali proteklih nekoliko dana. Sretni smo što smo sudjelovali na ovom zbivanju, a pobjednicima u sportskom natjecanju želimo puno uspjeha na državnoj završnici.''

U svibnju se održava natjecanje sa svim pobjednicima, svih škola, a Gunja se pokazala kao jako dobar organizator i odličan domaćin, izrazivši želju da za dva mjeseca opet ugosti najbolje učenike.

 

 Dio fotografija preuzet sa Facebook stranice Zvjezdice Gunja.

Hitovi: 1243