USKLADIMO FREKVENCIJE

POBJEDA ZA LASTU: MNK Olimpijac upisao važnu pobjedu na krilima sjajnog Župarića

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

MNK Futsal Olimpijac za vikend je odigrao osmo kolo protiv Aroma Bradić cb Team, u subotu i zaostalu utakmicu drugog kola u nedjelju, protiv MNK Lapovci, ujedno i direktnog konkurenta za treće mjesto na tablici. 

Aroma Bradić cb Team - Olimpijac 8:2 (2:1) Strijelci: Marić, Jurina
Olimpijac - MNK Lapovci 8:4 (4:1)  Strijelci: J. Župarić x6, Domazet, Marić

''Bitno oslabljeni bili smo bez šanse protiv odlične Arome Bradić koja je ove sezone pokazala da je bolja ekipa i koncentrirali smo se na utakmicu s Lapovcima. Na pogon braće Župarić i odličnog najmlađeg vratara lige Valentina Lakote nadigrali smo Lapovce u svim segmentima igre. Sve stative i promašaji vratili su nam se kad je bilo najvažnije, Vladimir Župarić i Marko Župarić odlično su sprječavali napade i slali upotrebljive lopte na protivničku polovicu. Timska igra i koncentracija tijekom svih 40 minuta danas je u prvi plan gurnula raspoloženog Josipa Župarića, koji je sa 6 pogodaka i asistencijom u 25 minuta na terenu donio ekipi nova tri boda'', rekao je Toni Josić, predsjednik kluba.

Svim igračima u završnici je pružena prilika da igraju, a svoje prve pogotke za klub upisali su Tomislav Marić i Nikola Domazet. Igrači i uprava kluba ovu pobjedu posvećuju Josipu Lastavici. Sljedeća utakmica na rasporedu je za vikend, kada Olimpijac igra protiv CB Palace.  

Hitovi: 866