USKLADIMO FREKVENCIJE

Šesta pripremna utakmica Graničara i još jedna pobjeda

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

GRANIČAR  -  DINAMO   5 : 0  (0 : 0)

Pomoćno igralište Stadiona Prva nogometna lopta Županja „ Mestalja“ . Vrijeme i teren pogodni za igru. Gledatelja: 50. Sudac: Tomislav Šiklić ( Županja). Strijelci: 1 : 0 Filip Cerovski (57), 2 : 0 Dejan Draganović ( 64), 3 : 0 Ivan Kegalj ( 71), 4 : 0 Domagoj Tomšić (77), 5 : 0 Filip Cerovski (84).

GRANIČAR (Županja): Primeča, Stojanović, Leutar, I. Zirdum, Mauer, Kegalj, Kvesić, Tomšić, Šumanovac, E. Bukva, Prkić. Još su igrali: Lešić, Miličić, Galović, Draganović, Miličević, Cerovski, Prgomet, B. Bukva. Trener: Hrvoje Bušić. Trener vratara: Momir Sušac.

DINAMO (Donja Mahala): Hodžić, Z. Filipović, Joz. Maskaljević, Jos. Maskaljević, I. Filipović, D. Klaić, Gajčević, Buljubašić, Breškić, A. Maskaljević, Turbić. Još su igrali: A. Vincetić, N. Vincetić, J. Vincetić, Živković, Ević, Stanić, S. Vincentić, B. Klaić. Trener: Josip Klaić.

Prijateljska međunarodna nogometna utakmica

U nastavku prvenstvene sezone MŽNL 16. kolo se igra 4/5 ožujka Graničar će gostovati u Dardi. U klubu koriste svaki slobodan termin da realiziraju broj planiranih pripremnih utakmica. Na pomoćnom terenu „ Mestalja“ odigrana je prijateljska međunarodna nogometna utakmica Graničar – Dinamo iz Donje Mahale. Gosti se natječu u Drugoj ligi Federacije BiH i od 15 klubova su na desetom mjestu. Na utakmici u Županji imali su 19 igrača. Prvo poluvrijeme je završilo bez pogodaka, ali sa nekoliko izglednih prigoda za postizanje zgoditaka na obije strane. U drugom poluvremenu proradio je napad Graničara i ostvarena u pripremama najuvjerljivija pobjeda. U subotu sedma utakmica-generalka sa Diljom iz Vinkovaca koja će iskristalizirati sastav momčadi Graničara za ogled u Dardi koja je 13. na tablici sa 16 bodova, a momčad iz Županje na drugom mjestu ima 34 boda.

 

Hitovi: 228