USKLADIMO FREKVENCIJE

Prijateljska nogometna utakmica i pobjeda Sladorane u Bošnjacima

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

BOŠNJACI – Stadion Njivice. Vrijeme i teren pogodni za igru. Gledatelja: 50. Sudac: Matija Šumanovac ( Bošnjaci). Strijelci:1:0 Katić ( 34), 1 : 1 Lovrić (65), 1 : 2 Tulumović (68), 2 : 2 Dakić ( 80),  2 : 3 Perikić (85), 2 : 4 Čavlović (87).

ZRINSKI: I. Lešić, T. Lešić, L. Lešić, Čolić, Džafić, Kljaić, Mišić, M. Prgić, Dakić, Babogredac, Katić. Još su igrali: Juzbašić, J. Naglić, S. Naglić, Vrgoč. Trener: Antun Jovanovac. Trener vratara: Ivan Juzbašić.

SLADORANA: Oršolić, Dubravac, Babić, Mandić, Draganović, Čavlović, Lučić, Perikić, Lukačević, Oreč, Lovrić. Još su igrali: Debak, Bičanić, Bilić,Tulumović, Pavelić. Trener: Andrija Besek. Kondicioni trener: Matija Lučić.

Da se Zrinski dobro priprema igrački i materijalno pokazale su tribine na koje je postavljeno 205 sjedalica investicija je to Općine Bošnjaci koja skrbi o objektu. Želja je da budu popunjene na utakmicama. Zrinski je pobijedio Jadrana i Šokadiju, a izgubio od Graničara i sada Sladorane. Oko 50 gledatelja posebno je bilo zadovoljno drugim poluvremenom kada su u završnici pljuštali golovi. Poslije Katićevog zgoditaka u 34. minuti i odmora slijede poslije dobro kreiranih akcija izjednačenje Lovrića u 65., pa vodstvo gostiju golom Oreča koji zabija svom bivšem klubu 1 : 2. Dakić uzvraća pogotkom deset minuta prije kraja 2 : 2. Mladi Perikić zasladio je okus navijača Sladorane 2 : 3, a tri minute prije kraja prinova iz Otoka Milan Čavlović postavlja 2 : 4 drugu pobjedu Sladorane u pripremama. U srijedu će u Županji ugostiti Mitnicu iz Vukovara, a u subotu Dračicu iz Đakova. U Bošnjake u srijedu dolazi Slavonac iz Prkovaca, a u nedjelju Bobota Agrar.

 

 

Hitovi: 245