USKLADIMO FREKVENCIJE

NK Slavonija iz Soljana na mini pripremama u Splitu i Metkoviću

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

OTOK – Na Gradskom stadionu u Otoku odigrana je prijateljska utakmica dva kluba I. ŽNL VS Otok – Vrbanja 5 : 0 ( 2 : 0). Golove postigli: Terzić 2, po jedan Šer, Breščaković i Matanović. Trener Otoka Mario Đurković provjerio je dva tima, 22 igrača, a trener Vrbanje Mladen Zadro 16 igrača. Otok će u subotu u 13 sati odigrati uzvratnu utakmicu u Županji sa Graničarom. U Otoku je Graničar pobijedio 3 : 2.

VOĐINCI – Mladost iz Vođinaca član I. ŽNL VS gostovala je u Semeljcima i pobijedila Polet 4 : 0 zgodicima: Kostića, Kosa, Tomaševića i Ćuka. Ovaj tjedan ( srijeda) na svom igralištu je igrala sa HNK Vukovar 1991, članom 3. HNL-istok. Vukovarci su pobijedili 4 : 2 golovima: Šesta, Maleckog, Brajkovića i Kraljevića, za  domaće Tomašević. U subotu u Iloku igraju Fruškogorac – Vukovar 1991.

VINKOVCI – Novu provjeru momčadi Bedema, trener Mladen Bartolović će imati u subotu u Vinkovcima sa Diljom. Utakmica počinje u 13 sati.

SOLJANI – NK Slavonija iz Soljana zahvaljujući aktivnostima uprave i igrača osigurali su mogućnosti da momčad u sklopu priprema boravi na mini pripremama u Splitu i Metkoviću. Slavonija je igrala u mjestu Vranjic sa Hajdukom 2  7 : 0 za bile, Omladinac Vranjic je dobio susret 2 : 1, a ONK Metković 2 : 1. Po povratku su imali ogled u Vinkovcima sa Cibaliom 14 : 0. U nedjelju u 15 sati  Slavonija otvara nogometnu sezonu na svom stadionu sa susjedima Jadranom iz Gunje.

Hitovi: 584