USKLADIMO FREKVENCIJE

Graničar u trećoj pripremnoj utakmici uspješan protiv Bedema

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

ŽUPANJA – Pomoćno igralište Spomen stadiona Prve nogometne lopte u Županji. Vrijeme i teren pogodni za igru. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Kamenjaš, pomoćnici Marko Nikolić i Tomislav Pavičić (svi iz Županje). Strijelac: 1 : 0 Dejan Draganović (35).

GRANIČAR: Primeća, B. Bukva, Miličić, Gašparović, Miličić, Mauer, Draganović, Kegalj, Kvesić, Prkić, E. Bukva. Još su igrali: Lešić, Zirdum, Lastavica, Tomšić, Cerovski, Šumanovac, Leutar, Filipović. Trener: Hrvoje Bušić.

BEDEM: Marjanović, Babić, Božić,Lučić, Validžić, Borko, Žgela, Mrdeša, Koledić, Tustonjić, Vuksanović. Još su igrali: Vojnić, Naletilić, Stojić, Glibušić, Ljaljić, Pandža,Sambol. Trener: Mladen Bartolović.

Obje momčadi su do sada odigrale po tri prijateljske utakmice. Poslije ove u Županji treneri Bušić i Bartolović su odradili dobar dio posla u otežanim uvjetima treniranja. Igra je bila tečna i kreativna s lijepim potezima. Poslije ispitivanja protivnika isteklo je više od pola sata. Prekršaj na lijevoj strani Bedema za domaćine. Sa 18 metara iz kosa znalački šalje loptu Luka Mauer na gol crtu među osam igrača na pravom mjestu je bio kapetan Graničara Dejan Draganović čupa loptu i šalje ju u mrežu, 35. minuta 1 : 0. Igra se i dalje dopadljivo s izglednim prilikama, Prkića, Šumanovca, Mauera kod domaćih, te Lučića, Koledića, Žgele, Vuksanovića, a lopta je najčešće plijen vratar Primeća i Lešića kod domaćih, te Marjanovića i Vojnića koji je došao iz Cibalije i bit će dobar čuvar mreže Bedema.

Poslije utakmice trener Bedema Mladen Bartolović o utakmici kaže: „Mislim da smo mi odigrali jednu dobru utakmicu pogotovo prvo poluvrijeme. Stvarali smo prilike, šanse... Nažalost iz naše greške u prekidu na 16 m primili smo gol. Pripreme su još uvijek u tijeku. Ovaj i idući tjedan su najteži dio. Osjeti se da su igračima noge teške.“

Trener Graničara Hrvoje Bušić: „Ja uvijek volim pobijediti. Poslije pobjede ili poraza mora se napraviti analiza. Idemo raditi dalje. U srijedu idemo u Gradište sa Slavoncem, u subotu u Županji igramo sa Otokom. Ovaj tjedan će biti jako značajan iskren i čist i napravit će jasniju situaciju.“

Hitovi: 240