USKLADIMO FREKVENCIJE

SPLIT: Odigrana prijateljska nogometna utakmica Hajduka II i Slavonije Soljani

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

SPLIT – Stadion Omladinca u Vranjicu. Gledatelja: 100. Vrijeme i teren pogodni za igru. Strijelci: Galić 2, po jedan: Kadirić, Ožegović, Murillo, Lucić, Gallego.

HAJDUK II: Gujić, Fadić, Ćurić, Dumančić, Murillo, Lucić, Gallego, Silić, Kadirić, Golić, Ožegović. Još su igrali: Bubalo, Delin, Šuto, Simenunović i Matošević. Trener: Marko Loze.

SLAVONIJA: Poje, Džombić, Mar. Kalistović, Mat. Kalistović, Šalić, Stanić, Mićanović, Gvozdić, Mičić, Lazar, Salatović. Još su igrali: T. Kalistović, Lucović, Maršalko, Golubović, Stiba, Dubravac: Trener: Zdravko Filipović.

Slavonija iz Soljana, član I. ŽNL VS i ako umorna od puta dobro je odigrala prvi poluvrijeme i parirala drugoj momčadi Hajduka, koja je vodeća na tablici 3. HNL-jug. Domaćini snažniji i uigraniji su u drugom poluvremenu nadvisili Slavonce. Kod vodstva Hajduka od 1 : 0 stopostotnu priliku je imao Mićanović za izjednačenje, ali nije ju iskoristio. Četvrtak je dan kada će na istom igralištu Slavonija igrati s domaćim Omladincem Vranjica.

Hitovi: 186