USKLADIMO FREKVENCIJE

Košarka: Kadetkinjama poraz i pobjeda, seniori poraženi u Đakovu

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović
Kadetkinje Košarkaškog kluba Županja u 8. kolu poražene su od Košarkaškog kluba Slavonac iz Komletinaca, a rezulat je bio 49-53 (18-13, 13-17, 10-15, 8-8). Iako su odigrale dobru utakmicu, za Županjke je bila presudna treća četvrtina, u kojoj nisu na dobar način odgovorile agresivnijoj igri gostujućih igračica.
 
''Još jedna utakmica koju smo jako dobro započeli i igrali smo dosta dobro, no nažalost i ovaj puta smo poraženi. Nešto slično kao i na utakmici s Vinkovcima, jednostavno smo stali, gošće su postavile presing obranu i tu se jednostavno nismo snašli. Puno izgubljenih lopti, loših dodavanja i promašenih šuteva (zicera) je ipak bilo previše da bismo dobili ovu utakmicu'', rekao je trener Robert Herman nakon odigranog susreta. 
Koševe su postigle Nikolina Gagulić (18), Tea Josipović (12), Klara Jemrić (7), Ana Vrhovac (4), Ema Gloković (4), Lucija Bunardžija (2), Laura Novaković (2), a u sastavu su još bile Irena Cegledi, Dora Žigmundovac, Lea Ćorluka, Iva Bilić, Doria Arnautalić, Marija Grgić i Marinela Đipić.
 
Mlade košarkašice, djevojčica 2005. - 2006. godište odigrale su utakmicu s istim protivnikom te su upisale pobjedu rezultatom 54-18. Kako trener Herman kaže, u ovom susretu rezultat nije bio primarni cilj, djevojčice na klupi su vodile rezultat i na kraju su zabilježile pobjedu.

Igrale su Dora Kuprešak, Dora Bunardžija, Paula Kobaš, Tea Josipović, Ana Prskalo, Ana Živković, Dea Bilić, Ema Vidović, Sara Stjepić, Maja Miličević, Iva Ešegović, Petra Župarić, Gabrijela Novaković i Kaludija Bačić.
 
Također, u 12. kolu A-2 liga istok županjski košarkaši poraženi su 70-61 na gostovanju u Đakovu, od istoimenog domaćina. 
Hitovi: 242