USKLADIMO FREKVENCIJE

Prvoligaška ekipa Dugog Sela prejaka za Ceranke, novac od ulaznica doniran dvogodišnjoj Donni

Kategorija: /
Autor: M.Pastuović

Seniorke RK Multinorm na domaćem su terenu odigrale susret osmine finala Kupa Hrvatske protiv prvoligašica iz Dugog Sela, kao jedina trećeligašla ekipa u toj fazi natjecanja. Iako je ova utakmica imala povijesni karakter za ekipu iz Cerne, budući da su se prvi put natjecale u hrvatskom Kupu, ŽRK Dugo Selo bio je ovaj put prejak te je nakon odigranih 60 minuta rezultat bio 23:43. 


''Utakmica osmine finala završila je visokom pobjedom Dugog Sela, ali mi smo ipak ponosni! Velika je stvar biti jedina trećeligaška ekipa u ovoj fazi natjecanja, a onda još i zabiti preko 20 golova tako jakoj ekipi. Zahvaljujemo i publici koja je danas došla u velikom broju.''

Osim što je pisala povijest, utakmica je imala i humanitarni karakter. Naime, sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran dvogodišnjoj Donni Rohaček, čime su se Ceranke pridružile humanitarnoj akciji. Donna Rohaček je dvogodišnja djevojčica, rođena u 25. tjednu trudnoće, s nekoliko dijagnoza i nekoliko operacija u bolnici se godinu dana borila za život. U rujnu prošle godine dijagnosticiran joj je Hepatoblastom ili tumor jetre te se ona, sa svojim roditeljima nalazi u Zagrebu na liječenju. 

Sredstva je moguće donirati na IBAN HR80 234000 931120 73845 (Privredna banka Zagreb, Donna ili Darko Rohaček), a program humanitarne akcije dostupan je ovdje.


Hitovi: 207