USKLADIMO FREKVENCIJE

GRANIČAR U ZAGRLJAJU KUP-a

Kategorija: /
Autor: J.W.D.


Nogometni klub Graničar iz Županje, član 3. HNL- istok je postao miljenik KUP natjecanja.


U sezoni 2021./2022. Graničar je pobjednik KUP-a Nogometnog središta Županja na finalnoj utakmici pobijedio je NK Vrbanju 5 : 1 i primio pobjednički pehar. Pobjednici su Nogometnih središta Vukovar NK Vuteks-Sloga Vukovar, a NS Vinkovci je NK Bedem Ivankovo. Ždrijeb je odlučio da polufinale igraju NK Vuteks-Sloga i Bedem Ivankovo. Regularno 0 : 0 na penale 5 : 4. U finalu KUP-a ŽNS VS u Vukovaru su igrali Vuteks-Sloga i Grančar 0 : 2 ( 0 : 1). Utakmicu su sudili: Antonio Sabljić i Franjo Vučko ( oba iz Otoka) i Filip Damjanović ( Đeletovci). Delegat: Ivo Bogdanović ( Vukovar). Strijelci: 0 : 1 Marko Filipović ( 17.-autogol), 0 : 2 Ivan Kovačević ( 53).

VUTEKS-SLOGA: Memović, Dubravac (od 52. Kosić),Ušćebrk, Marić, Bratić, Tunjić-Lukić, Bingulac, Filipović ( od 78. Vuksanović), Gagulić ( od 69. Božović), Mirosavljavić ( od 78. Popin). Trener: Bojić.

GRANIČAR: Ivkić, I. Kovačević ( od 67. Džoić), Prnjak, Pejčić ( od 40. Miličević), Lešić ( od 78. H.Kovačević), Mišić,Cerovski ( od 57. Dabić), Pastuović ( od 67. Smolčić), Lotar,Berač, Babić. Trener: Dražen llić.

Uslijedila je prigodna svečanost uručenja pehara. Za igranje u finalu pehar Davoru Bratiću uručio je Zlatko Vrančić, predsjednik NS Vukovar. Pobjednički pokal je Josip Kuterovac, predsjednik ŽNS VS uručio kapetanu Grančara Josipu Lotaru  čestitao momčadima na fer i korektnoj igri i zaželo im uspjeh u Hrvatskom nogometnom KUP natjecanju, jer oba predstavnika ŽNS VS igraju u predkolu 25. kolovoza u Županji  Graničar sa Rudarom iz Labina, a u Vukovaru Vuteks-Sloga sa NK Stražom iz Huma na Sutli iz Krapinsko-zagorske županije.

Tekst i slike: Stjepan Bogutovac
Hitovi: 57