USKLADIMO FREKVENCIJE

Na 8. Memorijalnom turniru „ MIĆO I FREZA“ STOTI GOL POSTIGAO ZLATKO NIKOLIĆ

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Udruga mladih Općine Drenovci uz prekide zbog vremenskih nepogoda dobro vodi 8. Memorijalni malonogometni turnir „ MIĆO I FREZA“ u spomen na tragično preminule članove udruge i sportaše Drenovaca.
Na školskom igralištu u Drenovcima sudjeluje 21 ekipa u 5 kategorija predsjednik udruge Marino Lazar ističe zadovoljstvo posjetom minulih večeri. Gledatelji imaju brojne sadržaje za vrijeme utakmica i poslije. Utakmice su zanimljive i neizvjesne osim nekih slučajeva. Osam ekipa seniora, po pet veteranskih i juniorskih, četiri pionirske i tri ekipe limača. Bilo je lijepih poteza i golova na po pet igranih utakmica.

Prvog i drugog dana postignuto je po 18 zgoditaka, trećeg 25 i četvrtog 32. Petog dana je padala kiša pa su utakmice odgođene, kao i šeste večeri kad su odigrane tri atraktivne utakmice. Pioniri Borca i Sloge Račinovci 0 : 0 i Jungen – CB Beertija 1 : 3 te veterani Laganini – Crnov 0 : 3. Na ovoj utakmici je Zlatko Nikolić iz ekipe Crnov postigao treći gol na utakmici a stoti na do sada odigrane 23 utakmice. Zbog kiše nisu odigrane utakmice seniora Poljošop – CB Kum Cerna i CB Laganini – OPG Akalović. Ponedjeljak 19. srpnja je padala kiša i ostaje da čekamo ljepše večeri da se u započetom ritmu nastavi turnir.
Tekst i slike: Stjepan Bogutovac
Hitovi: 94