USKLADIMO FREKVENCIJE

Kadeti i kadetkinje bez osvojenih bodova protiv Belišća i Vinkovaca

Kategorija: /
U trećem kolu kadetske lige kadetkinje ŽKK Županja poražene su na domaćem terenu, a bolja je bila ekipa Vinkovčanki rezultatom 65:48 (17-13,11-19,13-19,7-14). ''Sam početak utakmice nije nagovještavao takvo nešto, dominirali smo u svim elementima,  obrani i napadu. Sve do 18 minute prvog poluvremena kada smo imali +10 pri rezultatu 28-18, od tada jednostavno ekipa ne postoji više na terenu, kao da je s tim rezultatom završena utakmica za naše igračice. Gošće su to iskoristile, preuzele vodstvo te ostvarile pobjedu potpuno zasluženo'', rekao je trener Robert Herman.

Koševe za županjsku ekipu postigle su Nikolina Gagulić (16), Ana Vrhovac (12), Mirjam Lovrić (7), Irena Cegledi (5), Lea Ćorluka (2), Marija Grgić (2), Ema Gloković (2), Klara Jemrić (2), a još su igrale, Tea Josipović, Laura Novaković, Doria Arnautalić i Lucija Bunardžija.
 
 
Mlađi kadeti na domaćem terenu su dočekali ekipu iz Belišća, ali nisu iskoristili prednost domaćinstva, pobjedu su upisali Belišćani rezultatom 68:49 ( 10-17, 12-19, 10-14, 16-18). Mijo Piljić s 18 poena najbolji je bio u redovima domaćih košarkaša, a pratio ga je Leon Pahert sa 16 poena, dok je Dinko Bošnjak postigao 8 poena. U strijelce su se još upisali Neven Nikolić (2), Josip Sadrić (2), Filip Soljačić (2), a još su igrali Mario Mađarević, Karlo Kopić i Marko Katić.


 
                                                                                                                             
                                                                                                                                                                                                                              Marija Pastuović 
Hitovi: 676