USKLADIMO FREKVENCIJE

NK GRANIČAR – NK BSK BIJELO BRDO 2 : 0 ( 1 : 0 ) DVA JOSIPA i I DVA GOLA

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac
ŽUPANJA: Spomen stadion Prve nogometne lopte u Hrvatskoj. Vrijeme: Pogodno za igru. Teren: odličan. Gledatelja: 200. Sudac: Mati Bjelopavlović ( Štitar) i Branko Malnar ( Županja).
Strijelci: 1 : 0 Josip Lotar 45' i 2 : 0 Josip Lešić 83'
GRANIČAR: Ivkić, Pejčić, Cerovski, Lukačević, Lotar, Levec, Babić, H. Kovačević, Krznarić, I. Kovačević, Pastuović. Još su igrali: Primeća, Jurić, Spajić, Miličević, Huber, Hodak, Vincetić, Dabić, Lešić, Džoić, Smolčić. Trener: Dražen Ilić.
BSK: Ilinčić, Aleksić, Župan, Raguž, Mitrović, Mory, Dalić, Lazić, Alvarez, Muženjak, Gvozdenović. Još su igrali:Đilas, I. Mihaljević, L. Mihaljević, Popović, Trivizas, Gagulić, Vuksan, Blagojević, Dizdar, Dubravac. Trener: Tomislav Steinbrucker.
Sigurna obrana domaćina je dobro parirala BSK-u koji je imao posjed lopte prvih 45 minuta igre. No, u posljednjoj minuti prvog poluvremena izletio je sa gola čuvar mreže i kapetan gostiju Nikola Ilinčić i pokupio muški Krznarića za kazneni udarac. Sa bijele točke siguran je Josip Lotar kapetan Graničara 1 : 0. U drugom poluvremenu u 63-oj zaprijetio je Gvozdenović, u 66. Vuksan i ozbiljnije u 81. Luka Mihajlović, no siguran je vratar domaćih Primeća. Kreator igre domaćih povratnik iz Cibalie Vincetić trese gredu. Odbijenu loptu je namjesti na desnicu Josip Lešić u 83. 2 : 0 pobjeda trećeligaša nad drugoligašem.
Trener BSK-a: Tomislav Steinbrucker: „ Ovo nam je treća test utakmica. Zaslužena pobjeda Graničara. Mi jesmo bili bolji u posjedu lopte uz samo dvije poluprilike. Nedostajalo mi je pet igrača opravdano iz prve postave, no to ne umanjuje dobru igru Graničara i njihovu zasluženu pobjedu. Mogu biti zadovoljan sa igrom mojih iskusnih igrača koji su odradili dobro utakmicu za razliku od mlađih koji bi se trebali nametnuti, ali baš ne uspijevaju.
Trener Graničara: Dražen Ilić: „ Pobijedili smo drugoligaša i ako sam ulazak u utakmicu nije bio baš kako treba. Gosti su nas pritisnuli i imali veći posjed lopte, na sreći nisu kreirali prigode za gol. Utakmica je poslužila svrsi i ona je poticaj za još bolji rad.“
Snimio S.B. Stjepan Bogutovac
 
Hitovi: 143