USKLADIMO FREKVENCIJE

GRANIČAR – VUTEKS-SLOGA 3 : 3 ( 1 : 3)

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Na pomoćnom igralištu Stadiona prve nogometne lopte u Županji višegodišnji tradicionalni susret pred nastavak prvenstva u 3. HNL –istok odigrali su Graničar i Vuteks Sloga.
Vrijeme idealno za igru i gledateljima za praćenje utakmice. Imali su ovoga puta vidjeti odlično otvaranje momčadi iz Vukovara. U 15. minuti Božović pogađa za 0 : 1. Pet minuta kasnije lagano prolaze gosti pored svojih čuvara i Marić 0 : 2. Uporni Lotar je prodro duboko u obranu Vuteks-Sloge u 26. smanjio na 1 : 2. Iskusni Križanović i treći pogodak u 34. za odmor 1 : 3. U drugom poluvremenu ulazi svježa momčad. Huber je primio loptu i odlučno krenuo ka mreži preciznim udarcem u 53. dovodi svoju momčad na gol razlike. Pet minuta prije kraja kazneni udarac za domaće sudi Tomislav Šiklić, koji je sa kolegama Markom Nikolić i Vanjom Panić odlično vodio utakmicu. Iskusni golgeter Lešić je savladao mladog vratar gostiju i postavio konačan rezultat 3 : 3. Saša Berarević, trener momčadi iz Vukovara ističe da publika može biti zadovoljna vidjeli su šest golova dvije uzdrmane prečke i više zicera za gol. Bilo je grešaka u mojoj momčadi kaže trener jer su primili tri gola poslije individualnih grešaka. Slijedeću će utakmicu igrati sa Radničkim u Somboru i pet dana na pripreme u Banji Vrućici.

Trener Graničara Dražen Ilić ističe „ Naše utakmice su tradicionalne, a ovaj rezultat je takav. Prvo poluvrijeme smo bili anemični, a drugo puno bolji. Gosti kao i uvijek čvrsti i dobri u Županji. Utakmica je poslužila svrsi. Nova četvrta utakmica u srijedu u 17,30 sati dolazi HNK Đakovo Croatia koju trenira raniji trener Graničara Hrvoje Bušić pa i sa tog aspekta za publiku zanimljiva.“

Tekst i slike: Stjepan BogutovacHitovi: 186