USKLADIMO FREKVENCIJE

PREDSTOJI BORBA ZA ZAVRŠNICU DRŽAVNOG PRVENSTVA

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac
CERNA - Rukometni klub Multinorm bio je domaćin u Cerni 4. krug natjecanja u Prvoj hrvatskoj mlađoj kadetskoj ligi
(za 2004 i mlađe). Odigrano je ukupno šest utakmica od kojih je Cerna odigrala tri.

Rezultati:
RK Multinorm  - ŽRK Đurđevac   22-8
ŽRK Brod - ŽRK Orahovica        16-4
RK Multinorm - ŽRK Darda         25-18
ŽRK Đurđevac - ŽRK Brod         11-25
ŽRK Orahovica - RK Multinorm   10-15
ŽRK Darda - ŽRK Brod               10-23
 
Mlade igračice iz Cerne odigrale su prve dvije utakmice odlično, obrana je bila vrlo dobra i zato je dolazilo do lakih golova iz kontre i polukontre. U trećoj je malo popustila koncentracija domaćina, jer su već bile umorne, ali su došle do bodova.
Od ukupno 8 odigranih utakmica Ceranke imaju 6 pobjeda i 2 poraza što nudi optimizam za prolazak  na Završnicu državnog prvenstva. Konkurencija do kraja natjecanja vrlo je jaka te već u nedjelju, ponovo u Cerni, igraju sa prvoplasiranom ekipom ŽRK Sisak i podjednako dobrom ekipom Moslavine.
U sve tri utakmice igrale su: Mira Brkić na golu sa 20 obrana, te igračice
Anđela Žalac 5, Tea Merdžan 10, Valentina Kovačić 9, Ana Jančić 12, Ana Marošević 17, Ena Uremović 3, Mirna Godanj 1, Petra Josipović 4, Vlatka Josipović, Lorena Matković, Mia Marija Jovanovac 1.
ZA CERANKE KRAJ U HKRL
Igračice RK Multinorm Cerna završile su natjecanje u 1. hrvatskoj kadetskoj rukometnoj ligi (igračice 2002. godište) igrale su na turniru u Varaždinu. Odigrale se dvije utakmice, izgubile prvu od Koke 2 36-22  te od Koke 33-26. Natjecanje u ovoj ligi bilo je za stjecanje iskustva sa jačim protivnicima obzirom da ekipu RK Multinorm uglavnom čine igračice 2004. godišta i mlađe.
Tekst i slika Stjepan Bogutovac


Hitovi: 395