USKLADIMO FREKVENCIJE

MEĐUNARODNI STOLNOTENISKI TURNIR U ŽUPANJI

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Stolnoteniski klub Županja uspješno je organizirao Pozivni međunarodni stolnoteniski turnir u školskoj športskoj dvorani Osnovne škole Mate Lovrak u Županji.

Sudjelovali suigrači iz četiri kluba iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske to su: STK Partizan (Šid- Srbija), STK Brka 2007( Brka- Brčko-BiH), STK Cibalia( Vinkovci) i STK Županja- kao domaćin iz Hrvatske. Na turniru je nastupilo ukupno 40 igrača. U svakoj ekipi bilo je 4-5 igrača iz mlađih kategorija i isto toliko seniora i veterana.

Pobjednici turnira su svi sudionici jer je sustav igre turnira bio ekipni odnosno svaka ekipa sa svakom i svaki igrač sa svakim.
Odigran je veliki broj dobrih mečeva. Predstavnici klubova izrazili su zadovoljstvo i uputili pohvale za organizaciju turnira na kojem su sklopljena nova prijateljstva, rekao nam je Zlatko Jemrić, predsjednik STK Županja. U prostorijama kluba domaćin je priredio pravi slavonski ručak u nezaboravnom ambijentu i ugodno vrijeme sa prijateljima za razmjenu iskustava u ovom sport i buduće susrete.

 

Tekst i slike: Stjepan Bogutovac 

 

Hitovi: 203