USKLADIMO FREKVENCIJE

Košarkaši poraženi od Đakova, košarkašice bolje od Vinkovčanki

Kategorija: /

U trećem kolu A-2 lige KK Županja je poražen od gostujućeg Đakova rezultatom  68-77 (12-21,17-18,21-16,18-20). Najbolji strijelac kod Županjaca bio je Filip Labrtić sa 18 poena, 16 je ubacio Ivan Stjepanović, dok je Josip Mitrović postigao 14 poena. U strijelce su se još upisali Marin Tomić Filip Oršolić i Bruno Bilić. Županjci su odigrali dobru utakmicu, no gosti su se pokazali kao čvršća momčad, koja je u važnim trenucima pokazala bolju igru. Đakovčani su gotovo sve vrijeme vodili, domaći igrači uspjeli su povesti 66-65, ali ubrzo su protivnički igrači opet preuzeli vodstvo i utakmicu priveli kraju.


U četvrtom kolu županjski košarkaši igraju u Vinkovcima, s istoimenim domaćinom.


Kadetkinje nadigrale Vinkovčanke


Pripremajući se za početak natjecanja u kadetskoj ligi mlade županjske košarkašice su ugostile ekipu KK Vinkovci, od koje su bile bolje rezultatom 55:53.

''Svakako da u ovoj utakmici rezultat nije bio primaran cilj. Iako su gošće iz Vinkovaca tijekom čitavog susreta bile u prednosti, u posljednjoj četvrtini je presudila naša duža klupa, odnosno veći broj igračica u ekipi. Ova utakmica nam je poslužila da se uoče neke pogreške koje će se ispravljati do početka natjecanja u kadetskoj ligi'', rekao je Robert Herman, trener kadetkinja.

Za košarkašice Županje su igrale Doria Arnautalić (15 koševa), Nikolina Gagulić (12), Tea Josipović (10), Klara Jemrić (6), Lucija Bunardžija (5), Mirjam Lovrić (4), Irena Cegledi (2), Ema Gloković (2), a još su igrale Laura Novaković, Lea Ćorluka, Dora Žigmundovac i Iva Bilić. 

 

Marija Pastuović
 
Hitovi: 525