USKLADIMO FREKVENCIJE

Košarkaši poraženi u Vukovaru, košarkašice nadigrale Brod na Savi

Kategorija: /

U 2. kolu A-2 ligu košarkaši Županje su gostovali u Vukovaru, gdje su nakon zanimljive i neizvjesne igre poraženi rezultatom 81-78 (20-18,17-16,21-22,23-22). Županjci su pet sekundi prije kraja imali priliku postići koš i izboriti produžetke ili ostvariti pobjedu, no u tome nažalost nisu uspjeli, pa su domaći na kraju ipak imali više razloga za slavlje. Najbolji strijelac u redovima Županje bio je Josip Mitrović s postignutih 25 poena, dok je kapetan Ivan Stjepanović dodao svoja 22 koša, a slijedio ih je Bruno Bilić s 13 poena. Koševe su upisali i Filip Labrtić, Marin Tomić i Filip Oršolić, a u sastavu su još bili Ilija Benković, Anton Mićanović, Marko Gvozdić, Edin Smajić i Matej Kuprešak. Vukovar je do pobjede vodio Peraica s 24 postignuta poena. Treće kolo na rasporedu je u subotu 29.10., u goste Županji dolaze košarkaši Đakova. Susret će biti odigran u 17 sati, u dvorani Gimnazije.

Mlade košarkašice porazile Brođanke

Osim seniora, aktivne su bile i mlade košarkašice KK Županja, godišta 2004./2005. su gostovale u Slavonskom Brodu, gdje su igrale s ekipom Broda na Savi. Trener Robert Herman iskazao je zadovoljstvo pokazanima, rekavši da rezultat nije bio prioritet: ''Iako rezultat nije bio u prvom planu, mogu reći da smo našom internom evidencijom rezultata ostvarili pobjedu. U ovim godištima uopće ne idemo na neki rezultat, uglavnom je cilj da se djeca zabave i da se druže sa svojim vršnjacima iz drugih klubova. Kadetkinje smo prijavili i za ligu, koja kreće uskoro, a igrat će 2001./2002. godište.''
 
Za županjsku ekipu su nastupile: Tea Josipović, Maja Miličević, Ana Blumenšajn, Ema Vramkić, Veronika Hrehor, Nikolina Mađarević, Iva Ešegović, Ana Prskalo, Dora Bunardžija, Gabrijela Novaković, Petra Župarić, Eva Begić, Sara Stjepić i Ena Birgmajer. 


           
                                                                                                                                                                                                                               Marija Pastuović
 
Hitovi: 626