USKLADIMO FREKVENCIJE

Turnir PS VSŽ TOP 16 U SUBOTU U GUNJI

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

GUNJA – Pikado savez Vukovarsko srijemske županije na kraju svake natjecateljske sezone organizira Turnir TOP 16. TakoTako će biti i sada na kraju sezone koju u savezu cijene veoma uspješnom kao u Prvoj, tako i u Drugoj ligi, a posebno su ponosni na uspješno organizirani devet Masters serije turnira u mjestima županije i jedan Državni masters turnir u Gradištu gdje su bili predstavnici iz cijele Hrvatske.

Poslije odigranih devet turnira u elektroničnom pikadu prosječan nastup je bio sa 64 natjecatelja po turniru što se ubraja u najbolje rezultate uHrvatskoj. Igrači su podijeljeni u četiri skupine. Prvu čine: Zvonko Antunović (Županja), Mario Lukić ( Bošnjaci),Mario Marinić ( Cerna), Mario Šarčević (Berak), Drugu čine: Josip Čavlović ( Otok), Mario Droipuljić ( Cerna), Mario Mariojević ( Bošnjaci), Zoran Keser ( Cerna), Treću čine:Ivan Babić (Gradište), Josip Valentić ( Stari Mikanovci), Katarina Vidačković ( Gradište), Mario Đurković ( Otok), Četvrta skupina: Tomislav Đurasović ( Stari Mikanovci),Zvonimir Majstorović ( Bošnjaci), Stjepan Matanović ( Gunja), Mario Ivelić ( Županja).

Dražen Lukić, voditelj turnira nam je rekao da se turnir održava 4. svibnja u novo izgrađenom poslije poplave Društvenom domu u Gunji sa početkom u 15 sati na osam aparata. Zanimljivost Turnira TOP 16 je da nastupa samo jedna dama Katarina Vidačković, a igra čak sedam igrača sa imenom Mario. Za najuspješnije pripremljeni su pehari i medalje za prva tri mjesta koje će uručiti predstavnici PS VSŽ na prigodnoj svečanosti.


Tekst i slike Stjepan Bogutovac

Hitovi: 332