USKLADIMO FREKVENCIJE

RUKOMET 1 kolo 2. HRL Multinorm - Garešnica

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

RUKOMET 1. KOLO 2. HRL – skupina sjever 

MULTINORM CERNA – RK GAREŠNICA  31 : 28

CERNA - U subotu, 29.rujna 2018. godine mlade rukometašice RK Multinorm odigrale su u školskoj sportskoj dvorani u Cerni utakmicu 1. kola 2. HRL- skupine sjever sa ekipom RK Garešnica, novom članicom 2. lige.
Ekipa RK Multinorm Cerna ove je godine znatno oslabljena odlascima nekoliko igračica i cilj je pokušati izboriti opstanak u 2. ligi što neće biti lako i ako su dobro otvorile ovu sezonu natjecanja.
Ekipa Garešnice je također mlada, željna dokazivanja u rangu više što su i pokazale u ovoj utakmici. Domaće rukometašice su cijelu utakmicu držale stečenu prednost koja je u nekom trenutku bila i osam golova, ali uporne gošće su u završnici utakmice došle na samo jedan gol zaostatka.  Igračice Cerne su uspjele sačuvati gol i povećati rezultat koji je na kraju bio 31-28 i osvojiti vrlo važna prva dva boda koji hrabre za slijedeće susrete.
 
Igrale su: na golu: Nicole Stepić 11 obrana, Dora Stojčić
Anja Kuskunović 10, Barbara Nikolić 3, Valentina Kovačić, Nikolina Jurković 4, Mihaela Jurčić 2, Elena Jurišić 2, Blanka Šimunac 1, Ingrid Šnajder 4, Sara Berać, Irena Smolković, Petra Hastentenfel, Larisa Pleša, Katarina Jelić 3, Ana Jančić 2.
 
Slijedeći tjedan seniorke igraju u Brodu sa istoimenom ekipom, a mlađe kadetkinje, koje igraju 1. HMKRL, putuju u Čakovec igrati 1. krug natjecanja sa ekipama Zrinski Čakovec i Koka Varaždin.

                                     

 

Slika ekipe Multinorma na startu prvenstva

Hitovi: 227