USKLADIMO FREKVENCIJE

10. Memorijalni turnir branitelja Općine Cerna : Pokal ostao u Cerni

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

CERNA - U petnaest godina postojanja RK Multinorm Cerna organizira deset godina za redom Memorijalni turnir za poginule i nestale branitelje i u statusu je  tradicionalnog događaja. Ove godine rukometašice su posjetile grob preminulog trenera Zdenka Jurkovića koji je jedan od začetnika turnira, a potom su se zajedno s ekipom ŽRK Petrijevaca, braniteljskim udrugama, obiteljima branitelja te predstavnicima Općine Cerna i Vukovarsko-srijemske županije krenuli do spomenika poginulim i nestalim braniteljima u parku Cerne. Ondje je položeno cvijeće i zapaljene svijeća i zajednička molitva. 
 U natjecateljskom dijelu: u seniorskoj kategoriji igrale su ekipe iz Bjelovara i Petrijevaca. U prvoj utakmici djevojke Multinorma pobijedili su ekipu ŽRK Petrijevci rezultatom 44-16, koja je potom izgubila i od ŽRK Bjelovar 39-13. Utakmica između Bjelovara i Multinorma tako je bila odlučujuća za prvo mjesto: krajnji rezultat bio je 31:31 te je presudila gol razlika, u ovom slučaju na strani domaće ekipe. Osim prvog mjesta za jubilarni turnir Ceranke su dobile i dvije pojedinačne nagrade: Anja Kuskunović s 15 golova bila je najbolji strijelac turnira, Nikolina Jurković je izabrana za najboljeg igrača, a titula najboljeg golmana s 28 obrana otišla je u ruke Bjelovarke Lorene Zrilić. 

Održane su i dvije utakmice 2004.godišta između ŽRK Bjelovar te dvije ekipe Multinorma.
Utakmice su bile izvan konkurencije turnira, prvu je pobijedila ekipa Multinorm 1 rezultatom 25-20, a drugu ŽRK Bjelovar je pobijedio ekipu Multinorm 2,
Nagrade za najbolje igračice  dodijeljene su Ani Marošević iz domaće ekipe te Leoni Kržak iz ekipe ŽRK Bjelovar.
 
Za 2004. godište igrale su u obje utakmice: Anđela Žalac 7, Ana Uremović, Lea Došen 2, Vlatka Josipović 2, Tea Merdžan, Sara Berać, Valentina Kovačić 7, Ana Jančić 8, Mirna Godanj 4, Laura Berać, Tena Klobučar, Petra Josipović 2, Ena Uremović, Ana Marošević 4, Mia Marija Jovanovac i Mira Brkić.
 
Za seniorke Multinorma u obje utakmice igrale su:
 
vratarke: Nicole Stepić 20 obrana, Dora Stojčić 8 obrana, te
igračice: Anja Kuskunović 15, Barbara Nikolić 1, Nikolina Jurković 13, Mihaela Jurčić 5, Elena Jurišić 9, Ingrid Šnajder 9, Larisa Pleša 1, Petra Hastentenfel 7, Irena Smolković 4, Blanka Šimunac 2, Katarina Jelić 6, Ana Jančić 3.

Fotografije kluba Multinorm.  

Hitovi: 445