USKLADIMO FREKVENCIJE

RAŠK ( Rajevo Selo) – Napredak ( Matići) 0 : 10 Dva gola Neretljaka

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

RAJEVO SELO – Veterani RAŠK-a iz Rajevog Sela i klub kao cjelina poznati su kao gostoljubivi domaćina zato nije ni čudo da im u goste dolaze prijatelji iz Zagreba, Bosne i Hercegovine i Europe.Pogotovu su rado viđeni susjedi iz BiH Orašja i Brčko distrikta BiH. Tako je bilo i ovoga puta kada je u goste došla veteranska momčad iz NK Napredak Matići predvođena uvijek popularnim i omiljenim Matom Neretljakom. Ovaj reprezentativac Hrvatske i bivši igrač splitskog Hajduka, Osijeka, Rijeke i internacionalac miljenik je publike. Ono što je sa svojim suigračima među kojima je bio svećenik, vjeroučitelj i drugih zvanja igrači, oduševio je gledatelje. Komentirali su da može igrati u svakoj momčadi i ligi. Domaćini su bili nemoćni i promatrači kako Napretkovih igrači pune mrežu do desetke. Sudac: Drago Lucić ( Rajevo Selo). Zgoditke su postigli: Orkić 3, Neretljak i Mišković po 2, Miletić, Gajčević i Pejić po jedan.

Sastav Napretka: D. Martinović, J. Martinović, M. Martinović, Neretljak, Mišković, Tomas, Pejić, Miletić, Gajčević, Orkić i Lučić.

Sastav RAŠK-a: Komadina, Lucić, Breškić, Deronjić, Korajac, Rusi, Ćirić, Pezerović, I. Jurić, Z. Jurić, Bašić, Begić, Bijelić, Vrkljan, Ostojič, Tomić, Horvat, Dudević, Petrović.

Snimio SB               

Hitovi: 927