USKLADIMO FREKVENCIJE

Na 6. Memorijalnom turniru „ Nikolina Grdić“ u Bjelovaru: RK MULTINORM CERNA POBJEDNIK

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

 

CERNA – Rukometašice Multinorma iz Cerne su završile natjecateljsku 2017/2018 godinu sa realiziranim planom ostanka u Drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi- sjever za žene. Ceranke su bile u konkurenciji 12 klubova devete sa 16 bodova.

Ceranke su bile u konkurenciji 12 klubova devete sa 16 bodova. Prvenstvo je završilo uspješno, ali još uvijek se pojavi koji turnir na kojem sudjeluju. U nedjelju 17.listopada bile su na 6. Memorijalnom turniru za Nikolinu Grdić u Bjelovaru, sa rukometašicama  2002. godište - mlađe kadetkinje.

Ovo je bio šesti turnir za mladu vratarku Bjelovara koja je u dobi od 14 godina iznenada preminula. Multinorm je prvi put nastupio na turniru i vratilo se kući kao pobjednik. Rukometašice su igrale tri utakmice: Multinorm - Radnik Križevci  11 : 5, Multinorm - Pitomača 16 : 3 i finale sa domaćom ekipom bilježe pobjedu 9 : 7. Na turniru se, u čast Nikoline, dodjeljuje pojedinačna nagrada samo za najbolju vratarku. Ovaj put nagradu je dobila vratarka Dora Stojčić iz Cerne koja se pokazala najuspješnijom na turniru.

Igrale su za ekipu iz Cerne: Josipa Josipović 14, Mihaela Jurčić 6, Irena Smolković 3, Petra Hastentenfel 1, Anđela Žalac 4, Ana Marošević 3, Laura Tuzlak 2, Larisa Pleša 1, Petra Josipović 1, Valentina Kovačić 1, Sara Berać.

 

Na ovom turniru igračica Josipa Josipović odigrala je svoju posljednju utakmicu za ekipu. Multinormova, trenutno najbolja igračica koja je i na popisu šire reprezentacije za 2002. godište prelazi u RK Podravka. Njen trud i zalaganje, uz neosporan talenat,  se isplatio. 

U Cerni su kazali da je Josipu već duže vrijeme pratilo više klubova u kojima joj je nuđen angažman, ali  dogovorom roditelja, trenera i uprave kluba  čekala se prava ponuda i pravi trenutak za prelazak u poznati klub. Izuzetno smo ponosni, ističu u Multinormu, što je klub Podravka sa takvom tradicijom, reputacijom i uspjesima prepoznao Josipine vrijednosti  i nadaju Sretno i uspješno joj bilo u reprezentaciji i Podravki.

Hitovi: 490