USKLADIMO FREKVENCIJE

Ženski nogometni klub Dinamo Zagreb gost Graničara u Županji : Potpisan ugovor o suradnji dva kluba

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

ŽUPANJA – Na Spomen stadionu Prve nogometne lopte u Hrvatskoj u Županji prije prijateljske nogometne utakmice žena  NK Graničara Županja i ŽNK Dinamo Zagreb u prostorijama kluba su direktorica ŽNK Dinamo Marija Margareta Damjanović i predsjednik NK Graničara Mijo Ćošković potpisali i time zaključili Ugovor o sportskoj suradnji ova dva kluba.„ Započetu suradnju i gostovanje Graničara u Zagrebu i sada Dinama u Županji su našli dodirne točke za trajnu suradnju i međusobnu pomoć.“ kazala je gospodična Damjanović. „ Dinamo je brend u nogometu i ovaj ugovor je osnova da i dalje idemo uzlaznom putanjom tim više jer će od iduće sezone Dinamo igrati u elitnom društvu ženskog nogometa u Hrvatskoj. Ponosni smo što je Martina Leaković do jučerašnja naša igračica reprezentativka i stalni član ekipe Dinama.“ riječi su predsjednika Ćoškovića.

Prijateljska utakmica

                NK GRANIČAR – ŽNK DINAMO  1 : 11 ( 0 : 7)

Spomen stadion Prve nogometne lopte u Županji. Vrijeme: Sunčano. Tren travnat idealan za igru. Gledatelja: 100. Suci: Marijan Gagulić, Karlo Ešegović i Tomislav Pavičić ( svi iz Županje). Zgoditke postigle za Dinamo: Karla Jedvaj 4, Marija Klarić 3, Isabella Lucija Van As 3, Katarina Mendeš 1 ( 11m), za Graničar: Martina Kovačić 1.

GRANIČAR: Mendeš, Lešić, Matanović, Kljaić, Tomašević, Fruk, Kovačić, Lešić, Puškarić, Domazet, Miličević ( kapetanica). Igrale su i:  Bačić, Jovanovac, Vincetić, Mamić, Vukotić, Filipović, Skejo. Trener: Ivica Vidović.

DINAMO:Benić, Hubak, Skenderi, Kederov, Kopić, Žeger, Klarić, Leaković, Pemper ( kapetanica), Van As, Rogar, Petrović, Jedvaj. Trener: Rebecca Orešković.

Trener Graničara Vidović, svjestan vrijednosti Dinama od kolega iz drugih klubova je zatražio potporu iz susjednih klubova. Tako je vrata čuvala i pljesak dobila Katarina Mendeš iz Borca Retkovci, kao i Anamarija Puškarić, dok je u veznoj liniji dobro igrala Marina Fruk iz Zrinskog Bošnjaci. Domaća ekipa je pružila po za igru toplom vremenu svoj maksimum i bez obzira na poraz stekla novo iskustvo. Gošće su pokazale svoju superiornost igrom i rezultatom.

     

                                     

      Tekst i slike Stjepan Bogutovac

Hitovi: 913