USKLADIMO FREKVENCIJE

Odigran 48. tradicionalni zimski malonogometni turnir Županja 2017.

Kategorija: /
Autor: S.Bogutovac

Ekipa Poljoprivredne zadruge Ćelije, prvi put na turniru. Došli, odigrali i pobijedili ,primili pljesak tisuću gledatelja, a konfete su obasule ekipu i dali poseban dojam u dvorani OŠ  Ivana Kozarca. Nagrada od 15.000 kuna, statue za najboljeg igrača i strijelca, to je Marin Ležaić izazvala je radost igrača Ćelije, koji su obećali da će doći na 49. turnir. U finalu su igrali PZ Ćelije i prošlogodišnji pobjednik Caffe bar Jolly Roger 5 : 2. Golove za PZ Ćelije postigli Bekavac, Ležaić i Merkaš po 2, za CB Jolly Rogers Oreč i Bukovac. Igrali su za PZ Ćelije: Jelinić, Marinić,Ležaić, Merkaš, Jaman, Antunović, Bertić, Bekavac. Za CB Jolly Roger su igrali: Parić, Lešić, Lukačević, Buzov, Oreč, Dubravac, Lazar, Pavelić, Draganović, Bukovac.

CB Jolly Roger je primio nagradu od 6.000 kuna, a vratar ove ekipe Mario Parić je proglašen za najuspješnijeg i uručena mu je statua. Trofej za fair-play je pripao seniorima HNK Mladost Vidovice ( BiH). Utakmicu su odlično sudili: Marin Lovrić i Marko Jukić. Ostale utakmice su pored njih sudili: Marko Nikolić, Tomislav Šiklić i Saša Spajić. U utakmici za treće mjesto igrali su: Elmont ( Babina Greda) – Mjenjačnica Žućo ( Posavski Podgajci) 3 : 1. Nagrada od 3.000 kuna došla je ruke igrača Elmonta. Pobjednici u ostalim kategorijama su: U-10 Clash Royal Bojs ( Rokovci Andrijaševci), U-12 Foul, U-14 The next one, U -16 Svi za Makija, veterani Gradačac (BiH), u ženskoj konkurenciji Fucal Bošnjaci su 3 : 0 u finalu pobijedile Otpisane i dobile pobjednički pehar. Na 18 dana turnira odigrane su 133 utakmice i postignuto 699 zgoditaka. Utakmice je pratio i saborski zastupnik i gradonačelnik Županje Davor Miličević.

U ime generalnog pokrovitelja Grada Županje i organizatora nagrade i priznanja su uručili Kruno Šarić, zamjenik gradonačelnika, Tomislav Pavičić i Mario Vukorep. U izjavi  Kruno Šarić, zamjenik gradonačelnika Županje je između ostalog rekao: „ Bio je ovo pravi spektakl. Turnir se vratio na raniju vrijednost kao najbolji u okruženju. Pohvale Tomislavu Pavičiću. Strpljivo ćemo čekati 49. pa jubilarni 50. turnir.“ Danijel Jaman, kapetan Ćelija:“ Ne zato što smo pobijedili tvrdim da je ovo najbolje organiziran turnir. Moja ekipa igra zajedno deset godina i zato smo i ovdje bili prvi.“ Mihaela Brkić iz ekipe žena Futsal Bošnjaci. „ Bile smo pobjednice. Pobijedile 3 : 0 ekipu Otpisane. Na poziv svojih kolegica sam došla iz prvoligaša iz Pregrade, jer ja sam iz Drenovaca- domaća  da pomognem i uspjele smo.“

 

snimio Stjepan Bogutovac                 

Hitovi: 549