USKLADIMO FREKVENCIJE

Dan Vukovarsko srijemske županije ove godine izmijenjen

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić
Uslijed širenja pandemije koronavirusa i sukladno propisanim epidemiološkim mjerama, Svečana sjednica Županijske skupštine povodom Dana Vukovarsko-srijemske županije neće se održati, te će biti upriličen svečani program dodjele nagrada i priznanja povodom Dana Vukovarsko-srijemske županije. 
Iz županije obavještavaju kako će se 11. studenog, na blagdan sv. Martina, biskupa-zaštitnika naše Županije, održati on-line program svečanosti proslave Dana Županije u gradu Vukovaru, u Hrvatskom domu, s početkom u 10 sati.
Zdravlje je na prvom mjestu te će se svečani program navedenog dana moći pratiti na malim ekranima, u programu Plave vinkovačke TV, odnosno preko društvenih mreža - web i facebook stranice Vukovarsko-srijemske županije, u navedenom terminu.
Prije svečanog programa, biti će polaganje vijenca na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru, u 09,30 sati.
Svima čestitamo Dan Vukovarsko-srijemske županije i blagdan sv. Martina,njezina zaštitnika!- župan Vukovarsko srijemski Božo Galić.
Hitovi: 158