USKLADIMO FREKVENCIJE

10 nijansi zelene

Kategorija: /
Autor: Sanja Pavelić

Nakon uspješno provedenih projektnih aktivnosti, u listopadu su održani Dani otvorenih vrata projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“ u sve tri partnerske zemlje; Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini te Srbiji.
Dani otvorenih vrata projekta organizirani su u svrhu prikazivanja rezultata provedbe projektnih aktivnosti.
Prvi Dan otvorenih vrata projekta održan je u Somboru (Srbija) 11. listopada 2019. godine u prostoru Dnevnog boravka Škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“.
Nositelj projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“, Gradsko društvo Crvenog križa Županja je 23. listopada 2019. godine ugostilo partnerske zemlje Srbiju i Bosnu i Hercegovinu te je prezentacijom predstavilo rezultate projekta, a gledanjem video zapisa  prisjetili su se lijepih trenutaka tijekom provedbe projekta.
Posljednji Dan otvorenih vrata održan je u 24. listopada 2019. godine u Orašju (Bosna i Hercegovina) u prostoru Udruge za osobe s posebnim potrebama „Put u život“ gdje smo nakon prezentacije i druženja dijela sudionika i voditelja zaključili još jednu uspješno realiziranu suradnju u okviru projekta razmjene mladih „10 nijansi zelene“.
Projekt "10 nijansi zelene" financiran je od strane Europske komisije unutar programa Erasmus+.


Hitovi: 235