USKLADIMO FREKVENCIJE

Politika

GO SDP Županja: Slijedi imenovanje povjerenika

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Na unutarstranačkim izborima za predsjednika/cu GO SDP-a Županja nitko se nije kandidirao, stoga slijedi imenovanje povjerenika, koji će u dogledno vrijeme provesti ponovo izbore. 

Niz pitanja na Aktualnom satu Gradskog vijeća

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Koliko je podijeljeno božićnih paketa i po kojim kriterijima, samo je jedno od pitanja postavljenih na Aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Županje održane pod predsjedanjem Irene Kuprešak.

HND osuđuje napad na novinare

Autor: Sanja Pavelić
Kategorija:

Predsjednik Hrvatskog novinarskog društva (HND) Vukovarsko srijemske županije i član Izvršnog odbora HND-a Željko Draženović u programu Hrvatskog radija Županja osvrnuo se na nedavna neugodna događanja s kojima se susreću novinari koji na terenima korektno i savjesno obavljaju svoj posao.

Pavo Lucić novi je predsjednik GO HDZ-a Županja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

U drugome krugu unutarstranačkih izbora u Gradskoj organizaciji HDZ-a Županja za predsjednika je izabran Pavo Lucić koji je dobio 303 glasa, dok je njegov protukandidat Vladimir Balentović dobio 288 glasova.

Sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Jučer je u dvorani "Mladost" održana sjednica Gradskog vijeća Županje , a razmatrano je 17 točaka dnevnog reda.

Sazvana sjednica Gradskog vijeća

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Uz Aktualni sat na sjednici koju je sazvala predsjednica Gradskog vijeća Županje Irena Kuprešak za ponedjeljak, 19. srpnja, u dvorani Mladost, bit će i razmatranje Godišnjeg izvještaja o izvršenju Proračuna Grada Županja za 2020. godinu.

Novi odbori, komisije, povjerenstva....

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Gradsko vijeće Županje imenovalo je na jučerašnjoj sjednici Odbore i Komisije, među kojima i novo Upravno vijeće Dječjeg vrtića „Maslačak”Županja u kojemu su Verica Vestić, Domagoj Markovinović, Jasna Mišković i Marko Ostrogonac.

Održana sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na jučerašnjoj sjednici Gradskog vijeća Županje usvojena je, i to jednoglasno, odluka o naknadama članovima Gradskog vijeća i drugim osobama koje sudjeluju u radu Gradskog vijeća.