USKLADIMO FREKVENCIJE

Politika

Šetnica, staze, forum....puno pitanja na sjednici Gradskog vijeća

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Razmatranje polugodišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna Grada Županja za 2017. godinu, razmatranje prijedloga Odluke o izmjenama i dopunama Odluke o izvršenju proračuna Grada Županja za 2017. godinu, bile su samo neke od tema današnje sjednice Gradskog vijeća Županje.

Iz crkve u Gradištu ukraden kip Gospe

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Službenici Policijske uprave Vukovarsko - srijemske zaprimili su jučer dojavu kako je iz crkve Sv. Franje Asiškog u Gradištu netko ukrao kip Gospe.

Priznanja Grada Županja

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Županja uručena su i javna priznanja Grada Županja.

Svečana sjednica Gradskog vijeća Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

 

Povodom 29. kolovoza, blagdana Mučeništva svetog Ivana Krstitelja i Dana grada Županja u dvorani kina Mladost održana je svečana sjednica Gradskog vijeća Županje kojoj su nazočili brojni gosti i uzvanici, dok je u prigodnome programu nastupio Tamburaški sastav “Kristali”, te županjska kulturno-umjetnička društva “Tomislav” i “Kristal-Sladorana”.

Donesene odluke o dodijeli javnih priznanja Grada Županja

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:

Danas je održana sjednica Gradskog vijeća Županja na kojoj su , na prijedlog Odbora za dodjelu javnih priznanja donesene odluke o dodjeli Zlatnog , te četiri Srebrna grba , i o dodjeli zahvalnica Grada Županja.

Konstituirano novo Gradsko vijeće Županje

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Nova predsjednica Gradskog vijeća Županje je Nada Galović iz HDZ-a. Izabrana je većinom glasova vijećnika Hrvatske demokratske zajednice, dok su suzdržani bili

BOŽO GALIĆ I DALJE ŽUPAN

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Nakon drugog kruga lokalnih izbora, vukovarsko-srijemski župan i dalje je Božo Galić za kojega je jučer glasovalo 53,58 posto birača.