USKLADIMO FREKVENCIJE

Politika

Demanti Željka Kuprešaka na izjavu gradonačelnika Županje Davora Miličevića!

Autor: B. G. Dabić
Kategorija:


U izbornom promidžbenom govoru koji je emitiran 21. svibnja 2021. godine na Hrvatskom radiju Županja, gradonačelnik Županje, gospodin Davor Miličević, me je osobno prozvao prilikom iznošenja  tvrdnje o  potencijalnoj kaznenoj prijavi uslijed pomora ribe na Virovima, kaže Željko Kuprešak koji demantira iznesene tvrdnje.

Župan Božo Galić čestitao Ramazanski bajram

Kategorija:

Povodom obilježavanja Ramazanskog bajrama, župan Božo Galić uputio je iskrene čestitke glavnom gunjanskom imamu Idrizu efendiji Bešiću i svim islamskim vjernicima Vukovarsko-srijemske županije.

Krenula utrka za lokalne izbore 2021.

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Objavom pravovaljanih kandidacijskih lista službeno je počela i kampanja za lokalne izbore koji će se održati 16. svibnja.

„Pametna Vukovarsko-srijemska županija”

Autor: Z.Knežević
Kategorija:
Na konferenciji za medije u Vinkovcima izborni program svoje kandidature za vukovarsko-srijemskog župana na lokalnim izborima predstavio je Tomislav Panenić.

Nova sjednica sazvana za 15. ožujka

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Za ponedjeljak, 15.tog ožujka 2021. u 16 sati u dvorani kina „Mladost” predsjednik Gradskog vijeća Županje Anto Juko sazvao je nastavak nedavno prekinute i odgođene sjednice Gradskog vijeća Županje, koja je prekinuta zbog nedostatka kvoruma.

HDZ na tiskovnoj o tiskovnoj nezavisnog kandidata

Autor: Z.Knežević
Kategorija:

Tiskovnu konferenciju danas je održao i HDZ, odnosno, Davor Miličević, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Županje i aktualni gradonačelnik, koji se osvrnuo na tiskovnu Damira Juzbašića i nove nezavisne liste.

Nova nezavisna lista Damira Juzbašića

Autor: Z.Knežević
Kategorija:


Na današnjoj tiskovnoj konferenciji Damir Juzbašić, donedavni predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Županja objavio je istupanje iz ove stranke, zajedno s trojicom potpredsjednika, te objavio svoju kandidaturu za gradonačelnika Županje na predstojećim lokalnim izborima.